OFRA Cosmetics

Pink Bliss

Farge

339 kr
Utgått
Fri frakt over 199 kr
Fri retur

Beskrivelse

Artikkel: 101112
Til støtte for BCA har OFRA Cosmetics inngått samarbeid med National Breast Cancer Foundation og laget en helt ny highlighter Pink Bliss som kan brukes alene eller sammen med blush som topper. Prøv å ikke skinne når du sveip på denne iskalde tyggegummirosa til kinnbeina.
Bevissthet om brystkreft har alltid stått mitt hjerte veldig nært, ikke bare fordi bestemoren min hadde brystkreft, men fordi så mange kvinner lider av denne forferdelige sykdommen. Hos OFRA er vi veldig glade og stolte over å offisielt samarbeide med NBCF og bidra til å bringe litt mer oppmerksomhet til denne saken.
Jeg tror fullt og fast på ordtaket, når du ser bra ut, føler du deg bra. Jeg håper vi ikke bare økonomisk kan hjelpe denne saken ved å lage den rødmende paletten, men personlig hjelpe alle kvinner som lider og kjemper mot brystkreft til å føle seg litt bedre, om bare for et øyeblikk.
En del av inntektene fra denne highlighteren vil bli donert til National Breast Cancer Foundation, som hjelper til med å støtte kvinner med brystkreft ved å utvikle programmer for å hjelpe og inspirere. Påfør på de høyeste punktene i ansiktet for å gi inntrykk av mer løftede trekk og en glødende, strålende hudfarge.

Vurderinger og anmeldelser

Det er ingen anmeldelser for dette produktet.