Collistar

Lip Gloss Volume

Farge

185 kr
Velg
Fri frakt over 199 kr
Fri retur

Beskrivelse

Artikkel: 101044
Lip Gloss Volume er den nye lipglossen fra Collistar Milano. Den gir mer volum, tilfører fuktighet, glatter ut og gir fylde som varer lenger. Den kremete konsistensen kan påføres like transparent som en leppepomade eller dekkende som en leppestift. Den er ikke klebrig og gir leppene en lett, blank finish. Lip Gloss Volume kan også påføres over leppestift for en ekstra glansfull effekt.
Lip Gloss Volume er rik på vitamin E, en kraftig antioksidant, og inneholder en ny naturlig, bærekraftig og aktiv italiensk ingrediens hentet fra en lipoekstrakt fra bukkehornkløver som gir en utfyllende effekt.
Umiddelbart volum°: + 16,9 %
Utfyllende effekt*: 90 %
Utjevnende effekt°°: 80 %
° Instrumentell test med 20 kvinner i alderen 25 til 65 år, måling gjort 30 minutter etter påføring – gjennomsnitt for 12 farger. * Selvevalueringstest med kvinner i alderen 25 til 65 år, 28 dager etter påføring, prosentandelen av deltakere som så en forbedring – gjennomsnitt for 12 farger.
°° Instrumentell test med 20 kvinner i alderen 25 til 65 år, 28 dager etter påføring, prosentandelen av deltakere som så en forbedring – gjennomsnitt for 12 farger.
Inneholder kun trygge ingredienser og har en behagelig smak. Lip Gloss Volume er dermatologisk testet og testet for bruk på lepper. For myke og velpleide lepper dag etter dag.
Tilgjengelig i 12 speilblanke nyanser og påføres enkelt og nøyaktig med den myke, fleksible applikatoren.

Oppdag mer

Vurderinger og anmeldelser

Det er ingen anmeldelser for dette produktet.