Pure Paw Paw

Coconut

Variant

89 kr
Velg
Fri frakt over 199 kr
Fri retur

Beskrivelse

Artikkel: 99194

TØRRE LEPPER? Endelig er hjelpen her! Den australske leppebalsamen og cult-favoritten Pure Paw Paw leger tørre, sprukne og såre lepper. For deretter å vedlikeholde leppene med massevis av fuktighet og ferske australske frukter.

Leppebalsamen er blank, med en ikke-klebrig konsistens som gir naturlig glans, og nydelig duft av friske druer. Pure Paw Paw er selvfølgelig ikke testet på dyr. Pure Paw Paw leppebalsam hjelper deg ikke bare å restituere leppene, men er også perfekt til hud og makeup!

Dette er hvordan! SKIN: Sprukne neglebånd? Pure Paw Paw fikser. Mangler huden din fuktighet? Pure Paw Paw fikser. Legg ett tynt lag med balsam som en ansiktsmaske og la virke over natten. Dette er ikke alt! Du kan bruke balsamen på tørr og sprukken hud feks. albuer, på utslett, små brannsår, mindre kutt, gnagsår og insektbitt. Pure Paw Paw fikser.

MAKEUP: Pure Paw Paw balmen er ultimat også til makeup. Bruk som fuktighetsgivende leppeprimer, som en glossy highlighter, som øyenskyggeprimer eller som fikserende bryngelé. Pure Paw Paw fikser.

PRODUCT HIGHLIGHTS: 100% Cruelty-Free. 100% Australian made and owned. 100% Recyclable. Uses FRESH, not frozen Papaya.

Oppdag mer

Vurderinger og anmeldelser

Det er ingen anmeldelser for dette produktet.