Blinc

Mascara Amplified

Svart

Farge

289 kr
Utgått
Fri frakt over 199 kr
Fri retur

Høydepunkter

Volumgivende
Volumgivende
Vannfast
Vannfast

Beskrivelse

Artikkel: 57807

Blinc Mascara Amplified

Blinc Mascara Amplified er en oppdatert versjon av Blinc Mascara, som gir ekstra volum og lengde til vippene, men fungerer på samme unik måte! En perfekt mascara for de som har høye krav og ønsker å gi vippene mest mulig volum!

Blinc Mascara er en unik mascara som danner små "rør" rundt hver øyenvippe. Til tross for regn, gnikking og tårer så sitter den på plass uten å renne eller flyte ut. Nå trenger du ikke lenger å børste vippene med oljefarge (tradisjonelle mascaraer) som renner, irriterer og ofte farger området rundt øyet svart.

En annen unik funksjon i Blinc er den geniale og skånsome fjerningen! Kun ved å kombinere varmt vann og fingerberøring på vippene så fjernes all mascara uten å etterlate noen rester. Du vil også kunne se de små rørene i hånden da de glir av vippene. Etter fjerning er øynene dine er helt rene, og dette uten hverken såpe eller sminkefjerner.

Innhold: 8,5 ml

FAQ

Gir Blinc Mascara volum og lengde til vippene?

Absolutt, da mascaraen former som små rør rundt hver øyenvippe så bygger den både volum og lengde, perfekt til daglig bruk. Men for ekstra effekt bør man bygge opp vippene med Blinc Primer først. Med Blinc Primer kan du velge om du vil ha en naturlig look eller en mer dramatisk en a la Hollywood, effekten er avhengig av hvor mange lag du velger å påføre.

Er mascaraen vannfast?

Nei, den er bedre enn som så! Vannfast mascara sitter ofte så godt på at den kan være vanskelig å fjerne, det krevers både sminkefjerner og en god dose tålmodighet. Noen sminkefjernere er tøffe mot den følsomme huden rundt øynene, og bør ikke brukes hver dag. Blinc Mascara er i mange tilfeller bedre enn de tradisjonelle vannfaste mascaraene, og er mye enklere å vaske av. Med en kombinasjon av vann og et lett trykk med fingrene for så å skyve de små rørene forsiktig av vippene uten å etterlate noen rester.

Renner mascaraen om jeg gråte?

Nei, tårene vil ikke gi tilstrekkelig fuktighet for å frigjøre de små mascara rørene. Det krever en kombinasjon av vann og et lett trykk for å få rørene til å løsne og gli av vippene. Selv om noen skulle komme av, så er det bare å tørke dem bort. Du risikerer aldri å få den berømte "vaskebjørn looken" under øynene, mascaraen kan aldri renne eller etterlate noen fargerester på huden.

Skulle du krølle vippene før eller etter mascara?

Vanlige oljebaserte mascaraer har en tendens til å tynge ned vippene etter en stund. Blinc Mascara beholder sin bøyde form lenger fordi rørene holder dem oppbøyde. Vi anbefaler at du bøyer vippene dine først, og deretter bygge opp ønsket volum med Blinc Primer og påfører Blinc Mascara.

Kan jeg svømme med mascaraen?

Mange gjør det uten problemer, men med en høy grad av fuktighet kan mascaraen gli av vippene ved det minste trykk mot dem. Den gode nyheten er at selv om du ""mister noen rør, så triller de bare bort, så du får aldri et ansikt fullt av rennende mascara!

Ingredienser

Observera att ev. innehållsförteckning är hämtad från produkten eller levererad av tillverkaren vid produktinläggning. Produktens innehåll kan i sällsynta fall uppdateras i efterhand. Vid allergier eller överkänslighet, vänligen verifiera på produkten innan användning eller kontakta kundtjänst.

Tänk på att alltid när du testar en ny produkt, applicera på en mindre yta (exempelvis handleden) för att kontrollera eventuell överkänslighet innan användning.

Oppdag mer

Vurderinger og anmeldelser

Det er ingen anmeldelser for dette produktet.