The Ordinary

Squalane Cleanser

Størrelse

279 kr
Velg
Fri frakt over 199 kr
Fri retur

Høydepunkter

Vegansk
Vegansk

Beskrivelse

Artikkel: 99047

The Ordinary Squalane Cleanser er en mild og effektiv ansiktsrens som er perfekt for alle hudtyper. Denne rensen er formulert med squalane, som er en fuktighetsgivende ingrediens som hjelper til med å rense huden uten å tørke den ut. Produktet er også beriket med andre fuktighetsgivende ingredienser som glyserin og vitamin E for å gi ekstra pleie til huden.

The Ordinary Squalane Cleanser fjerner effektivt makeup, smuss og oljer fra huden og etterlater den myk og glatt. Produktet kan brukes både morgen og kveld som en del av din daglige hudpleierutine. Denne rensen er også egnet for sensitiv hud og er formulert uten alkohol, silikoner, sulfater og parabener.

The Ordinary Squalane Cleanser er enkel å bruke. Massér en liten mengde av produktet inn i fuktig hud og skyll av med varmt vann. Produktet kan også brukes som en rensende olje ved å påføre den på tørr hud og deretter massere forsiktig inn før du skyller av med vann.

Produktet kommer i en praktisk tube som inneholder 50 ml og er dermed ideell for reise eller bruk hjemme. The Ordinary er kjent for å tilby høykvalitets hudpleieprodukter til rimelige priser, og Squalane Cleanser er intet unntak.

Vurderinger og anmeldelser

Det er ingen anmeldelser for dette produktet.