Velkommen til Blush, en toppdestinasjon for skjønnhet og velvære, hvor bærekraftig emballasje, produkter av høy kvalitet og overkommelige priser er i sentrum.

Visste du at Blush har blitt en del av Youty Group, sammen med Nordicfeel og Eleven? Til sammen tilbyr vi over 25 000 ulike produkter innen skjønnhet og velvære, så vi er temmelig sikre på at vi har noen beauty-treats for de aller fleste. Det er nemlig viktig for oss at alle føler seg velkomne her. I Youty-klubben skal alle kunne være seg selv, og være stolte av det! Vi håper vi kan inspirere deg til å gå din egen vei, og at vi har utviklet en plattform hvor vi kan hjelpe deg med å både føle deg som og se ut som ditt beste jeg!

Vi på Blush synes det er viktig å føle seg vel, skjemme seg litt bort, ta vare på seg selv og ha det gøy. Hos oss finner du alt fra sminke og hudkremer, hårpleie og parfyme og klokker. Vi har de kjente merkevarene du er vant til, samtidig som vi tilbyr mange spennende nykommere. For det er jo gøy å prøve noe nytt også?

Blush er en av Norges ledende nettbutikker innen skjønnhet og velvære. Vi har Dermalogica, Kérastase, Decléor, bareMinerals, Babor, Becksöndergaard, Clarins, ghd, Batiste, Renati, Redken, Maybelline, Tigi, Klairs, Clinique, Glo Skin Beauty, Ole Henriksen og mange flere.

Varene dine sendes innen 1-3 virkedager, og du kan være trygg på at alle våre varer er originale og autoriserte. Vi er sertifisert som trygg e-handelsbutikk, og er det noe du trenger hjelp med må du gjerne kontakte vår kundeservice.

Organisasjonsnummer: 913 648 277

Foretaksnavn: BLUSH AS

Forretningsadresse:

Stora Räppevägen 62, Port 42

SE-352 74 VÄXJÖ

SVERIGE