Remington

Nose & Detail Trimmer

NE3870 E51

Variant

244 kr
Kjøp
Fri frakt over 199 kr
Fri retur
* Produktet prissettes automatisk | Kan ikke kombineres med rabattkoder.

Beskrivelse

Artikkel: 48858

NANOSeries Nese- og øretrimmer for å enkelt fjerne uønsket hår. Den dobbeltsidige trimmeren er vinklet slik at du enkelt kommer til områder som er vanskelige å nå og det roterende trimmerhodet gjør at du raskt kan få bukt med uønsket hår i nese og ører.

NE3870 er for å fikse detaljene, takket være det medfølgende trimmerhodet med justerbar kam kan du med enkelhet forme kinnskjegg og linjene rundt skjegget ditt for å få en fullkommen look. Helt dusjsikker og med et kraftfullt litiumbatteri kommer ikke denne trimmeren til å skuffe deg og du kan føle deg sikker på at du alltid kan vise frem beste side. Kraftig med presisjon

Det kraftfulle litiumbatteriet gir denne trimmeren ekstra lang levetid og den kraften du trenger for å håndtere uønsket hårvekst. Den ergonomiske designen gjør dessuten at du får ekstra bra kontroll over din trimming Mange ulike funksjoner Den dobbeltsidige trimmeren med medfølgende kammer er det perfekte verktøy for å tilpasse og forme pene øyenbryn og den er også effektiv på å raskt ta bort hår i nese og ører.

Det separate trimmerhodet med justerbar kam som klipper mellom 1-5mm gjør det mulig for deg å fikse de siste detaljene som f.eks kinnskjegg og tilpasse rundt skjegg og bart.

Vurderinger og anmeldelser

Det er ingen anmeldelser for dette produktet.