Kérastase Symbiose Fondant Apaisant Essentiel

Varenummer: 123035 / Produktnr.:

Flere bilder av Kérastase Kérastase Symbiose Fondant Apaisant Essentiel

Før 505 kr
404 kr
Fri frakt
PÃ¥ lager.
Vi støtter WWF
Trygg netthandel
Rask levering
Gjennomsnittlig vurdering (18)
Retningslinjer for produktanmeldelser

Veldig fornøyd

Av Ari 17.04.2023

Testet produktserien mot tørr hodebunn gratis i samarbeid med Smartson. Har hjulpet på kløe og tørr hodebunn som flasser. Veldig drøy i bruk og lukter godt. Jeg er veldig fornøyd, og anbefaler videre.

Synes du denne anmeldelsen er nyttig?

Perferfekt for tørr hodebunn!

Av Linda 14.04.2023

Favoritten min av de tre i settet. Håret føles glatt og lett ut etter bruk. Knuter seg ikke like fort som normalt. Lukter godt og er fantastisk for tørr hodebunn *Testpilot for smartson - gratis produkter.

Synes du denne anmeldelsen er nyttig?

Perfekt balsam

Av Maren 11.04.2023

Denne balsamen overrasket, jeg er alltid litt redd for å bruke balsam i hodebunnen, men det må jeg siden jeg har flass. Den etterlater ikke håret seende fett ut, men heller glansfullt ut. Til og med fått kompliment! Den er litt udrøy, men veldig bra.

Synes du denne anmeldelsen er nyttig?

Godt produkt

Av Amalie 09.04.2023

Testet produktserien mot tør hodebunn gratis i samarbeid med Smartson. Har hjulpet på kløe og tørr hodebunn som flasser. God balsam, som er drøy i bruk til mitt korte hår, gjør ikke håret fett selv om den brukes i hodebunnen.

Synes du denne anmeldelsen er nyttig?

Ok

Av MK 05.04.2023

Jeg har fått testet dette produktet gjennom Smartson. Veldig deilig lukt, men skulle gjerne hatt enda mere fukt. Håret ble litt tørt og vanskelig å gre etter bruk. Men over det hele, fornøyd.

Synes du denne anmeldelsen er nyttig?

Stor fornøyd testpilot for smartson

Av Silje Hagen Rustad 04.04.2023

Lukter amazing og håret blir silke mykt. Syns både hår og hodebunn virker friskere og freshere etter 14 dagers bruk. Har slitt med skikkelig flassing lenge, men endelig er den tid forbi. Anbefaler denne samt resten av serien til kérastase symbiose.

Synes du denne anmeldelsen er nyttig?

Helt ok

Av Kamhan 31.03.2023

Dessverre veldig lite drøy i bruk og føler ikke at håret blir mykt av den. Men absolutt et pluss at den kan (og skal) bruker i hodebunnen i tillegg til i lengdene, noe som absolutt ikke etterlater hodebunnen fet. Jeg deltar som testpilot via Smartson og har mottatt gratis prøveprodukter.

Synes du denne anmeldelsen er nyttig?

God balsam!

Av Camilla 31.03.2023

Jeg har slitt i mange år med sesongmessig flass/tørr hodebunn, men ikke nå lenger! Har brukt peeling, shampo og balsam og de renser og pleier hodebunnen godt, produktene etterlater en frisk hodebunn! Det er en mild og god lukt på dette som passer like bra for alle kjønn. Skummer godt opp og er drøy i bruk! Håret har fått mer volume i røttene og håret føles renere lengre! Absolutt nye favoritt produkt jeg kommer til å fortsette å bruke! Jeg har fått teste dette produktet som ved å delta som testpilot via Smartson og har mottatt produktet gratis.

Synes du denne anmeldelsen er nyttig?

En veldig god flass conditioner

Av Ane 30.03.2023

Deltar via Smartson og fikk teste denne. Lukter godt og er veldig drøy. Merkbart mindre flass. Liker denne veldig godt!

Synes du denne anmeldelsen er nyttig?

Helt ok

Av HT 28.03.2023

Syntes denne var helt ok. De andre produktene i serien er bedre. Gjorde ikke så med håret mitt.

Synes du denne anmeldelsen er nyttig?

God balsam

Av Tuftis 27.03.2023

Har testet 3 produkter i samme serievia Smartson og har mottatt gratis prøveprodukter. Balsamen er nok den jeg er minst fornlyd med. Klarer ikke helt å få det lange tykke håret mitt mykt. Den lukter lite, og litt instutisjonsaktig. Er kremete og ikke så drøy som de andre produktene. Men holder tørr hodebunn vekke som lovet.

Synes du denne anmeldelsen er nyttig?

God balsam, litt lite duft

Av Terese 26.03.2023

En god balsam som gjør håret godt og mykt etter shamponering. Jeg har tykt hår, så trenger en del produkt for å få i hele håret. Et godt supplement til shampoen i samme serie, som gir et godt og mykt hår som er lett å gre. Litt lite lukt, kunne gjerne vært litt mer. Jeg har testet produktet som testpilot for Smartson, og anbefaler det dersom du bruker shampoen i samme serie.

Synes du denne anmeldelsen er nyttig?

Spa følelse og mykt hår

Av Ann 26.03.2023

Jeg deltar som testpilot via Smartson og har mottatt produktet gratis. Balsam lukter friskt (mint ish) og gir en spa følelse. Ikke for tynn og det føles som at håret for næring. Håret blir mykt men ikke så glansfult. Alt i alt fornøyd, men merket ikke så mye forskjell på balsam fra denne serien kontra fra andre serier av Kerastase.

Synes du denne anmeldelsen er nyttig?

Balsam mot flass

Av Greenliving1980 26.03.2023

Eg har testa denne, sammen med peeling og shampo i samme serie, som Smartson testpilot. Fekk dei gratis tilsendt. Eg er positivt overraska over heile serien. Denne balsamen er ikkje like effektiv mot flokete hår som andre, men hjelper mot det den lover, som er flass

Synes du denne anmeldelsen er nyttig?

Testperson for smartson

Av Cathinka 24.03.2023

Har fått testet dette produktet via smartson og den lever opp til forventningene. Conditioneren er drøy i bruk, lett å fordele i håret, gir godt med pleie og dufter svakt av mint. Føler denne ikke tynger håret som en del condotionere har en tendens til å gjøre og sammen med peeling og shampooen føles hår og hodebunn rent og godt hydrert og er en følelse jeg satt igjen med både på dag 2 og 3 etter vask.

Synes du denne anmeldelsen er nyttig?

Godt produkt

Av Reidun 24.03.2023

Har testet produktet gratis gjennom Smartson. Balsamen fungerer godt som en avslutning på behandlingen mot tørr hodebunn og flass. Hadde god effekt både på hodebunn og hår.

Synes du denne anmeldelsen er nyttig?

Av Hege 23.03.2023

Mottok produktet ifb med testpilot for Smartson. Syns produktet fungerte ift sensitiv hodebunn (ingen irritasjon e.l ved bruk), og gjorde håret mykt, men kanskje ikke så glansfullt som ved fargeshampo. Lukt er ok og kjønnsnøytral (mint-aktig).

Synes du denne anmeldelsen er nyttig?

Vanskelig skrukork

Av Tone 19.03.2023

Jeg har testet produktet gjennom å få det gratis fra Smartson. Synes korken var vanskelig å få rett skrudd på - ellers fornøyd.

Synes du denne anmeldelsen er nyttig?

Symbiose: Cellular Anti-Dandruff Haircare er en luksuriøs pleie mot flass med en langvarig effekt.

Drevet av en unik synergi av 3 aktiver, er effekten mot flass gjenoppfunnet på cellenivå for å forhindre at flass dukker opp igjen og fyller på fiberfuktighet for en ultimat helse for håret.

HVORDAN FUNGERER SYMBIOSE?

I motsetning til hva som vanligvis blir fortalt er er ikke flass bare et problem som er forårsaket av en ubalansert bakterieflora i hodebunnen, det er faktisk også forårsaket av økt hastighet for cellefornyelse. En hodebunn med flass, som følge av spredning av malassezia-sopp, kan ha opptil dobbel så rask hastighet for cellefornyelse enn for en balansert hodebunn. Opphoping av døde celler og flass blir synlig.

For å hjelpe på opphopningen og på hastigheten for cellefornyelse har Symbiose en unik synergi av 3 aktiver som virker i affinitet med hodebunnen:

Salisylsyre: Den nyttige ingrediensen fra hudpleie for peeling, som fjerner døde celler og flass.

Bifidus: Nærer bakteriene i hodebunnen og forhindrer at flass dukker opp igjen.

Piroctone Olamine: Fjerner bakteriene som skaper flass for å redusere hastigheten på cellefornyelse og forebygge mot at flass kommer tilbake.

FONDANT APAISANT SINE ESSENSIELLE FORDELER:

Fondant Apaisant Essentiel er en beroligende cellulær balsam for sensitiv hodebunn og hår utsatt for flass.

– Reduserer hodebunnens følsomhet etter en påføring og overtid*

– Håret blir revitalisert: mer strålende glans (87 % forbrukere er enige) og ser sunnere ut (94 % forbrukere er enige)**

– Hårfiberen er 96 %*** mer hydrert og fylt opp uten å tynge ned

– Øker hårets vitalitet (94 % av forbrukerne er enige)*

– Håret er 50 % mykere og 96 % sterkere etter én påføring***

EMOSJONELLE FORDELER:

100 % av forbrukerne er enige om at produktene ikke gjør håret tyngre etter en ukes bruk****

97 % av forbrukerne er enige i at håret er gjennhydrert etter en ukes bruk****

HVEM ER DET FOR?

Symbiose retter seg mot enhver kvinne og mann med alle hårtyper som er utsatt for flass i hvilken som helst grad:

Lett til middels: tilfeldig/sesongmessig flass

Middels til kraftig: synlig flass og flak som fjerner seg fra hodebunnen

*Kliniske testresultater, etter 4 ukers bruk

**Forbrukertest

***Instrumental test

****forbrukertest på 31 personer

Påfør på håndkletørt hår.

Trinn 1: Ta 15ml av Fondant Apaisant Essentiel

Trinn 2: Påfør på hodebunnen og lengdene.

Trinn 5: Skyll grundig.

INGREDIENTS: AQUA / WATER • CETEARYL ALCOHOL • GLYCERIN • ISOPROPYL MYRISTATE • PARFUM / FRAGRANCE • STEARAMIDOPROPYL DIMETHYLAMINE • GLYCINE SOJA OIL / SOYBEAN OIL • HELIANTHUS ANNUUS SEED OIL / SUNFLOWER SEED OIL • COCO-CAPRYLATE/CAPRATE • CETYL ESTERS • CAPRYLYL GLYCOL • SODIUM BENZOATE • TARTARIC ACID • LIMONENE • SALICYLIC ACID • SQUALANE • BIFIDA FERMENT LYSATE • HYDROXYPROPYL GUAR HYDROXYPROPYLTRIMONIUM CHLORIDE • BENZYL SALICYLATE • BENZYL ALCOHOL • LINALOOL • CITRONELLOL • CITRAL • GERANIOL • ARTEMISIA UMBELLIFORMIS FLOWER EXTRACT • PHENOXYETHANOL • CITRIC ACID • POTASSIUM SORBATE (F.I.L. Z70012402/1).