Kérastase Symbiose Masque Revitalisant Essentiel

Varenummer: 123036 / Produktnr.:

Flere bilder av Kérastase Kérastase Symbiose Masque Revitalisant Essentiel

Før 659 kr
527 kr
Fri frakt
PÃ¥ lager.
Vi støtter WWF
Trygg netthandel
Rask levering
Gjennomsnittlig vurdering (19)
Retningslinjer for produktanmeldelser

Fornøyd

Av Kathrine 04.05.2023

Har fått testet gratis via Smartson. Veldig bra maske som gjør håret mykere og mer glansfullt etter bruk. Føles bra og har god lukt. Anbefales.

Synes du denne anmeldelsen er nyttig?

Mye fuktighet

Av Andrea 24.04.2023

Ga veldig mye fuktighet, en veldig god maske å bruke etter de andre produktene i serien! Håret ble mykt og deilig etter bruk av denne.

Synes du denne anmeldelsen er nyttig?

Fresht, deilig og rent!

Av Jeanette 18.04.2023

Håret føles utrolig rent etter å ha brukt denne hårkuren etter micro-peeling og sjampo i samme serie. Lukter godt og håret blir mykt og fantastisk!

Synes du denne anmeldelsen er nyttig?

Symbiose masque

Av Charlotte Eidem 15.04.2023

Deltar som testpilot via smartson og har fått prøve dette produktet sammen med shampo og peeling. Veldig bra produkt som ser lukseriøst ut ogog føles bra for håret . Litt mye lukt på denne i forhold til de andre produktene men fornøyd med produktet.

Synes du denne anmeldelsen er nyttig?

Helt ok

Av AH 11.04.2023

Jeg har mottatt gratis produkt gjennom Smartson. Jeg har brukt denne sammen med peeling og sjampo, og denne masken er nødvendig etter sjampoen som gjør håret squeaky clean og stripper det helt. Kerastase har jo droppet balsam så bruker man denne masken i stedet. For all del en god maske, men har andre favoritter.

Synes du denne anmeldelsen er nyttig?

BEST BEST BEST

Av Nataliasandin 09.04.2023

Veldig rent, men skånsomt mot hodebunnen og håret føles så friskt. Håret er så mykt og sterkere

Synes du denne anmeldelsen er nyttig?

Bra hårmaske

Av Kristina 06.04.2023

Veldig fuktgivende, gjør håret silkemykt. Ikke helt fan av lukten, synes den blir for spesiell og påtrengende.( Jeg deltar som testpilot via Smartson og har mottatt gratis prøveprodukt.)

Synes du denne anmeldelsen er nyttig?

Ny favoritt 10/10

Av Nina 05.04.2023

Fantastisk god hårmaske. Har fått prøvd denne masken gjennom Smartson og fått produktene gratis. Har brukt den sammen med Micro-peeling cellulaire som jeg brukte før shampoo og Bain pureté anti-pelliculaire shampoo. Jeg har ikke hatt verken flass eller oljete hodebunn etter at jeg begynte med disse produktene. Håret føles mye friskere og holder seg rent i flere dager enn jeg er vant til. Drøy i bruk, behagelig konsistens og god lukt. Føler at denne masken gir mye fukt til håret og gjør det sterkere. Jeg har funnet en ny favoritt og kommer til å fortsette å bruke denne. 10/10

Synes du denne anmeldelsen er nyttig?

Fantastisk hårmaske

Av Tone 05.04.2023

Har vært så heldig å få prøve denne gjennom Smartson gratis, sammen med shampo og peeling i samme serie. Gjør håret mykt og glansfult og lukter fantastisk. Anbefales

Synes du denne anmeldelsen er nyttig?

Gjør håret silkemykt

Av Lene 04.04.2023

Denne gjør håret silkemykt, men dessverre blir denne for fet/tung for mitt hår. Jeg har veldig tynt og fint hår, med en veldig fet hodebunn. Jeg elsket eksfolieringen og shampooen i samme serie, men denne masken passet desverre for meg. Ga den til en venninne som har tykt og tørt hår, og hun elsket den. Produktet er testet i samarbeid med Smartson, og jeg har mottatt produktet gratis.

Synes du denne anmeldelsen er nyttig?

Godt prdukt

Av Vilde 04.04.2023

Fikk produktet som testpilot via Smartson og har mottatt gratis produkt. Denne gjorde håret mitt kjempe mykt og fylte på med masse fuktighet UTEN å gjøre det fett. Er veldig usikker på om masken gjorde noe for glasset, men uansett gjorde den underverker for et tørt hår med fet hodebunn. Anbefaler denne på det varmeste og blir definitivt å kjøpe igjen.

Synes du denne anmeldelsen er nyttig?

Fungerer

Av Nina 03.04.2023

Har vært så heldig å få prøve denne gjennom Smartson. Sammen med peelingen og shampo så føler jeg håret holder seg renere lenger. Eneste som trekker ned er lukten, den klarer jeg ikke helt å vende meg til

Synes du denne anmeldelsen er nyttig?

Kjempegod hårmaske

Av Caroline 30.03.2023

Har fått teste dette produktet via Smartson. Denne hårmasken lukter utrolig godt! Håret føles kjempemykt og sunt etter bruk og tynger ikke håret. Veldig drøy i bruk. Anbefales!

Synes du denne anmeldelsen er nyttig?

Fantastisk!

Av AHG 24.03.2023

Fantastisk hårmaske! Gir masse fukt uten å tynge håret. Håret føles lett og fresht lenge. I perfekt kombinasjon med peelingen og shampoen i samme serie. Har testet produktene via smartson.

Synes du denne anmeldelsen er nyttig?

Veldig god

Av Silje 24.03.2023

Absolutt et bra produkt! Håret føles veldig rent og mykt ut etter bruk. Lukter veldig rent, med hint av sitrus.

Synes du denne anmeldelsen er nyttig?

Ambefales😊

Av Theresesofie 24.03.2023

😊😊😊 Jeg deltar som testpilot via Smartson og har mottatt gratis prøveprodukter. Jeg vil bare si at det virkelig er et kjempe bra produkt. Det passer meg perfekt for mitt hår,fått mer liv i håret dette er 1 av 3 stk jeg prøver fra denne serien

Synes du denne anmeldelsen er nyttig?

Testpilot for Smartson

Av Camilla Terese 23.03.2023

Jeg har testet dette produktet gratis som testpilot for Smartson,- sammen med peeling og shampoo i samme serie. Denne hårkuren gjør håret silkemykt, og det lukter helt nydelig. Jeg brukte litt for mye første gangen jeg prøvde den, og da ble håret litt tungt. Men da jeg reduserte mengden gang nummer to, ble håret veldig flott. Mykt, glansfullt og duftende.

Synes du denne anmeldelsen er nyttig?

Veldig god

Av Nelly 23.03.2023

Har fått testet dette produktet gjennom Smartson. Denne masken har hjelpet på mitt frizzy hår, blir utrolig mykt etterpå. Lokter godt og fukter håret. Har brukt dette med de andre produktene fra aamme serie og denne er perfekte finishen på rutinen. Anbefales for folk med slitt hår og flass.

Synes du denne anmeldelsen er nyttig?

Produkttester for smartson

Av Victoria 20.03.2023

Dette er 1 av 3 produkt jeg har fått tester gjennom smartson. Masken lukter utrolig godt og gjør håret silkemykt. Den er drøy i bruk og hjelper også på å fjerne produkt rester i lengdene. Produktet er en del av symbiose serien som er for fet hodebunn med tendens til flass

Synes du denne anmeldelsen er nyttig?

Symbiose: Cellular Anti-Dandruff Haircare er en luksuriøs pleie mot flass med en langvarig effekt.

Drevet av en unik synergi av 3 aktiver, er effekten mot flass gjenoppfunnet på cellenivå for å forhindre at flass dukker opp igjen og fyller på fiberfuktighet for en ultimat helse for håret.

HVORDAN FUNGERER SYMBIOSE?

I motsetning til hva som vanligvis blir fortalt er er ikke flass bare et problem som er forårsaket av en ubalansert bakterieflora i hodebunnen, det er faktisk også forårsaket av økt hastighet for cellefornyelse. En hodebunn med flass, som følge av spredning av malassezia-sopp, kan ha opptil dobbel så rask hastighet for cellefornyelse enn for en balansert hodebunn. Opphoping av døde celler og flass blir synlig.

For å hjelpe på opphopningen og på hastigheten for cellefornyelse har Symbiose en unik synergi av 3 aktiver som virker i affinitet med hodebunnen:

Salisylsyre: Den nyttige ingrediensen fra hudpleie for peeling, som fjerner døde celler og flass.

Bifidus: Nærer bakteriene i hodebunnen og forhindrer at flass dukker opp igjen.

Piroctone Olamine: Fjerner bakteriene som skaper flass for å redusere hastigheten på cellefornyelse og forebygge mot at flass kommer tilbake.

MASQUE REVITALISANT SINE ESSENSIELLE FORDELER:

Masque Regenerant Essentiel er en intens revitaliserende hårmaske for skadet hår utsatt for flass.

– Hjelper med å fjerne gjenværende produktrester som er fanget i lengdene med sin sterkt filtrerende virkning

– Fyller på fiberfuktighet: +97 % hydrert*

– Intens næring for mykere hårfiber

- 2 ganger mer strålende glans*

– Håret er 54 % mykere og 99 % sterkere etter én påføring*

- 42% mindre frizz etter 48 timer*

HVEM ER DET FOR?

Symbiose retter seg mot enhver kvinne og mann med alle hårtyper som er utsatt for flass i hvilken som helst grad:

Lett til middels: tilfeldig/sesongmessig flass

Middels til kraftig: synlig flass og flak som fjerner seg fra hodebunnen

*Instrumental test

Trinn 1: Påfør i fuktig hår

Trinn 2: La sitte i 5 minutter

Trinn 3: Skyll.

INGREDIENTS: AQUA / WATER • CETEARYL ALCOHOL • AMODIMETHICONE • GLYCERIN • BEHENTRIMONIUM CHLORIDE • CETYL ESTERS • PARFUM / FRAGRANCE • TRIDECETH-5 • PHENOXYETHANOL • ISOPROPYL ALCOHOL • SODIUM HYDROXIDE • TRIDECETH-6 • LIMONENE • TRIDECETH-10 • SQUALANE • SALICYLIC ACID • BIFIDA FERMENT LYSATE • CETRIMONIUM CHLORIDE • BENZYL SALICYLATE • ACETIC ACID • BENZYL ALCOHOL • LINALOOL • CITRONELLOL • CITRAL • GERANIOL • ARTEMISIA UMBELLIFORMIS FLOWER EXTRACT • SODIUM BENZOATE • CITRIC ACID • POTASSIUM SORBATE (F.I.L. Z70014471/1).