Kérastase Symbiose Bain Pureté Anti-Pelliculaire

Varenummer: 123033 / Produktnr.:

Flere bilder av Kérastase Kérastase Symbiose Bain Pureté Anti-Pelliculaire

Før 379 kr
303 kr
Fri frakt
PÃ¥ lager.
Vi støtter WWF
Trygg netthandel
Rask levering
Gjennomsnittlig vurdering (18)
Retningslinjer for produktanmeldelser

Fornøyd

Av Kathrine 04.05.2023

Har fått prøvd denne sjampoen via Smartson gratis. Veldig bra og den hjelper mot flass veldig effektivt, og det tok lemger før håret ble fett. God lukt og drøy i bruk. Anbefales.

Synes du denne anmeldelsen er nyttig?

Fornøyd

Av Andrea 24.04.2023

Fornøyd med shampoen, fjernet flass og kløe for min del! Har brukt den sammen med peelingen i denne serien.

Synes du denne anmeldelsen er nyttig?

Fresht, deilig og rent!

Av Jeanette 18.04.2023

Håret føles utrolig rent etter å ha brukt denne sjampoen, kombinert med micro-peeling og masque. Lukter godt og håret ser fantastisk ut!

Synes du denne anmeldelsen er nyttig?

Kérastase shampo

Av Charlotte Eidem 15.04.2023

Jeg deltar som testpilot via smartson og har vært så heldig og fått tilsendt gratis prøveprodukter og denne shampo var en av dem. Førsteinntrykk var veldig bra. Enkle design som gjør de fengende. Lukter bra og etter å ha testet så innfrir den det den er laget for. Jeg har blitt mye bedre i hodebunnen etter å ha brukt denne og de andre produktene i serien. God konsistens og lette å ta i håret. Vill annbefale disse videre.

Synes du denne anmeldelsen er nyttig?

Fikk fett hår

Av AH 11.04.2023

Jeg har fått prøve dette produktet gratis gjennom Smartson. En helt grei sjampo, men syns jeg får veldig fort fett hår av denne. Gir ingen kløe og hodebunnen liker den. Kommer ikke til å kjøpe den igjen.

Synes du denne anmeldelsen er nyttig?

God sjampo

Av Kristina 06.04.2023

Sjampoen rengjør håret godt, og hodebunnen føles ren og flassfri. Drøy i bruk. (Jeg deltar som testpilot via Smartson og har mottatt gratis prøveprodukt.)

Synes du denne anmeldelsen er nyttig?

Ny favoritt 10/10

Av Nina 05.04.2023

Fantastisk shampo Har fått prøvd denne sjampoen gjennom Smartson og fått produktene gratis. Har brukt den sammen med micro-peeling cellulaire som jeg brukte før shampoo og masque revitalisant essentiel som jeg brukte etter. Jeg har ikke hatt verken flass eller oljete hodebunn etter at jeg begynte med disse produktene. Håret føles mye friskere og holder seg rent i flere dager enn jeg er vant til. Drøy i bruk, behagelig konsistens og god lukt. Jeg har funnet en ny favoritt og kommer til å fortsette å bruke denne. 10/10

Synes du denne anmeldelsen er nyttig?

Fantastisk shampo

Av Tone 05.04.2023

Har fått prøvd denne sjampoen gjennom Smartson og har brukt den sammen med peelingen og balsamen. Har mindre flass og renere hodebunn. Drøy i bruk og denne blir min faste shampo fremover. Anbefales til alle som sliter med flass og det hodebunn.

Synes du denne anmeldelsen er nyttig?

God shampoo

Av Lene 04.04.2023

Shampooen lukter fantastisk. Deilig og fresh uten å være for sterk. Liker at den inneholder salisylsyre, som fjerner døde hudceller og hjelper mot kviser i hodebunnen. Jeg sliter med fet hodebunn, og denne shampooen fungerer bra for meg. Håret blir ikke så fort fett, samtidig som den tar vare på hodebunnen min. Produktet er testet i samarbeid med Smartson, og jeg har mottatt produktet gratis.

Synes du denne anmeldelsen er nyttig?

Godt produkt

Av Vilde 04.04.2023

Testpilot via Smartson og har mottatt gratis produkt. Denne likte jeg veldig godt. Den er drøy i bruk og tynger ikke mitt hår. Vet ikke helt om jeg er enig med de andre som skriver den lukter godt, synes den har en mer nøytral og neddempet behagelig lukt. Ellers synes jeg den får håret til å føles veldig rent men ikke strippet for naturlige oljen i håret som jeg synes rensende sjampoer ofte gjør. Best av alt hodebunnen klør ikke og er behagelig.

Synes du denne anmeldelsen er nyttig?

Helt grei

Av Nina 03.04.2023

Har vært så heldig å få prøve denne gjennom Smartson. Sammen med peelingen og hårmasken så føler jeg håret holder seg renere lenger. Eneste som trekker ned er lukten, den klarer jeg ikke helt å vende meg til.

Synes du denne anmeldelsen er nyttig?

Veldig god sjampo

Av Caroline 30.03.2023

Har fått teste dette produktet via Smartson. Jeg sliter med fet hodebunn som kan føles litt stram, og jeg synes at sjampoen (spesielt når jeg har brukt Micropeel Treatment først) har hjulpet meg med dette. Sjampoen lukter kjempegodt og håret føles rent og mykt etter bruk. Den skummer opp bra og tynger ikke håret. Trenger veldig likte produkt så den er drøy i bruk. Kommer til å kjøpe denne igjen!

Synes du denne anmeldelsen er nyttig?

Fantastisk

Av AHG 24.03.2023

Har prøvd mange forskjellige merker til fet hodebunn så forventet ikke noe hverken mer eller mindre enn de andre, men denne er desidert den beste jeg har prøvd! Dette er 1 av 3 produkter jeg har prøvd i denne serien og de utfyller hverandre helt perfekt! Håret har aldri føltes så lett og fresht så lenge og med en klar og synlig forbedring. Har vært testperson via smartson.

Synes du denne anmeldelsen er nyttig?

Godt resultat

Av Silje 24.03.2023

Jeg syntes shampoen gav gode resultater. Håret føles rent lengre, og hodebunnen føles mindre sensitiv ut. Jeg har vanligvis veldig fet hodebunn, men jeg føler at shampoen balanserte det godt ut, og jeg slipper å bruke så mye tørrshampo mellom vaskene.

Synes du denne anmeldelsen er nyttig?

Anbefales

Av Theresesofie 24.03.2023

Jeg har fått testet dette produktet gjennom Smartson.dette er produkt 2 av 3 av denne serien,den har hjulpet meg med å fjerne kløe og flass Den hjelper litt mot fett hår, holder det renere i 1-2 dager ekstra enn andre produkter. Lukter godt og håret føles mykt og rent etter dusj

Synes du denne anmeldelsen er nyttig?

Testpilot for Smartson

Av Camilla Terese 23.03.2023

Jeg har testet dette produktet gratis som testpilot for Smartson,- sammen med peeling og maske i samme serie. Jeg har slitt med tørr og stram hodebunn i kombinasjon med hår som raskt blir fett. Og jeg er strålende fornøyd! Hodebunnen er merkbart mindre tørr, og håret blir ikke på langt nær så fort fett som før. Anbefales! Og så lukter det deilig.

Synes du denne anmeldelsen er nyttig?

Bra mot flass

Av Nelly 23.03.2023

Har fått testet dette produktet gjennom Smartson. Denne har fjernet kløe og flass hos meg. Hjelper litt mot fett hår, holder det renere i 1-2 dager ekstra enn andre produkter. Lokter godt og håret føles rent og mykt etter dusj.

Synes du denne anmeldelsen er nyttig?

Produkttester for smartson

Av Victoria 20.03.2023

Dette er 1 av 3 produkter jeg har fått teste av smartson. Produktet lukter himmelsk godt. Produktet skal hjelpe mot flass og fet hodebunn. Enn så lenge etter kun 1 uke opplever jeg at den har hjulpet på flasset! Men jeg opplever også at håret blir raskere fett. Det kan nok ta noe tid før det normaliserer seg, siden jeg ikke har prøvd denne serien før. Så jeg kommer til å komme med en ytterligere oppdatering etter noen ukers bruk.

Synes du denne anmeldelsen er nyttig?

Symbiose: Cellular Anti-Dandruff Haircare er en luksuriøs pleie mot flass med en langvarig effekt.

Drevet av en unik synergi av 3 aktiver, er effekten mot flass gjenoppfunnet på cellenivå for å forhindre at flass dukker opp igjen og fyller på fiberfuktighet for en ultimat helse for håret.

HVORDAN FUNGERER SYMBIOSE?

I motsetning til hva som vanligvis blir fortalt er er ikke flass bare et problem som er forårsaket av en ubalansert bakterieflora i hodebunnen, det er faktisk også forårsaket av økt hastighet for cellefornyelse. En hodebunn med flass, som følge av spredning av malassezia-sopp, kan ha opptil dobbel så rask hastighet for cellefornyelse enn for en balansert hodebunn. Opphoping av døde celler og flass blir synlig.

For å hjelpe på opphopningen og på hastigheten for cellefornyelse har Symbiose en unik synergi av 3 aktiver som virker i affinitet med hodebunnen:

Salisylsyre: Den nyttige ingrediensen fra hudpleie for peeling, som fjerner døde celler og flass.

Bifidus: Nærer bakteriene i hodebunnen og forhindrer at flass dukker opp igjen.

Piroctone Olamine: Fjerner bakteriene som skaper flass for å redusere hastigheten på cellefornyelse.

BAIN PURETE ANTI-PELLICULAIRE SINE FORDELER:

Bain Purete Anti-Pelliculaire er en rensende cellulær sjampo mot flass for oljete sensitiv hodebunn som er utsatt for flass.

– eksfolierer og fjerner synlig flass og flak i hodebunnen uten å fjerne hår

– Opptil 3 ukers effekt mot flass*

– En dyp rens av døde celler og opphopning av talg fra tilstoppede porer i hodebunnen. Forbrukere opplever en mindre fet hodebunn (85 % av forbrukerne er enige) og hår (88 % av forbrukerne er enige)**

– Demper følsomhet og ubehag i hodebunnen (79 % og 88 % av forbrukerne er enige)**

– Øker vitaliteten ved å forbedre hårets sunnhet (88 % forbrukere er enige) og hodebunn (97 % forbrukere er enige)*

– Hårfiberen er 55 %*** mer hydrert

EMOSJONELLE FORDELER:

26 % mindre flass etter en uke*****

64 % mindre flass etter fire uker*****

HVEM ER DET FOR?

Symbiose retter seg mot enhver kvinne og mann med alle hårtyper som er utsatt for flass i hvilken som helst grad:

Lett til middels: tilfeldig/sesongmessig flass

Middels til kraftig: synlig flass og flak som fjerner seg fra hodebunnen

*Kliniske testresultater, 34 personer i løpet av 4 uker, 3 ganger per uke

**Forbrukertest

***Instrumental test

****Klinisk studie selvevaluering på Serum Cellulaire Nuit Anti-Pelliculaire Intensif

*****Klinisk poengsum

Trinn 1: Påfør direkte på hodebunnen ​

Trinn 2: Fremkall skum

Trinn 3: Skyll grundig

INGREDIENTS: AQUA / WATER • SODIUM METHYL COCOYL TAURATE • LAURETH-5 CARBOXYLIC ACID • COCAMIDOPROPYL BETAINE • SODIUM CHLORIDE • PARFUM / FRAGRANCE • PEG-150 DISTEARATE • HEXYLENE GLYCOL • SODIUM BENZOATE • SODIUM HYDROXIDE • SODIUM LAUROYL GLUTAMATE • PIROCTONE OLAMINE • LACTIC ACID • LIMONENE • SALICYLIC ACID • POLYQUATERNIUM-10 • PEG-55 PROPYLENE GLYCOL OLEATE • PROPYLENE GLYCOL • GLYCERIN • BENZYL SALICYLATE • BENZYL ALCOHOL • LINALOOL • CITRONELLOL • CITRAL • GERANIOL • ARTEMISIA UMBELLIFORMIS FLOWER EXTRACT • CITRIC ACID • POTASSIUM SORBATE (F.I.L. Z70016538/1).