Molly Sandén by Nordicfeel

WAVE

EdP Tester

Størrelse

25 kr
Velg
Fri frakt over 199 kr
Fri retur
* Produktet er automatisk priset.

Høydepunkter

Amber
Amber
Sitron
Sitron
Mandarin
Mandarin
Eple
Eple
Bergamott
Bergamott
Peon
Peon
Bringebær
Bringebær
Jasmine
Jasmine
Rose
Rose
Sedertre
Sedertre
Moskus
Moskus
Patchouli
Patchouli
Rav
Rav
Vegansk
Vegansk

Beskrivelse

Artikkel: 104426

Nå kan du få teste Molly Sandéns vidunderlige parfyme WAVE, ved å kjøpe denne miniutgaven av parfymen. Her får du oppleve den friske, levende duften hjemme i ro og mak. Elsker du den like mye som vi gjør er det bare å klikke hjem en full-size av parfymen senere. Opplev årets heteste parfymenyhet, du også!

WAVE er en unisexduft som er utviklet i samarbeid med popkometen Molly Sandén. “Jeg har lenge lett etter den perfekte duften som er sporty og fresh. En duft som ikke tar for mye plass og gir en nydusjet og varm følelse,” sier Molly.

Med fruktige toppnoter av sitron, eple, mandarin og bergamot gir parfymen et mykt og friskt inntrykk. Samtidig kombineres dette med blomstrende toner som hvit rose, peoner og yasmin. I basen finner vi sedertre, musk, patchouli og amber som tilfører fylde og dybde.

Duften er full av kontraster, hvor det friske møter det dype og det syrlige møter det søte. Molly elsker kontraster og i musikken inspireres hun ofte av å sette sammen to ulike verdener som vanligvis ikke passer sammen, og dette ønsket hun å få frem i parfymen også. Her har hun fått til den perfekte mixen, og WAVE beskriver hun selv som en duft som gir deg følelsen av å svøpe deg inn i et nyvasket håndkle etter en lang dusj, før du gjør deg klar for å gå ut.

Toppnoter

Siciliansk sitron, mandarin, eple, bergamot

Hjertenoter

Peoner, bringebær, yasmin, hvit rose

Basenoter

Sedertre, musk, patchouli, amber

Oppdag mer

Vurderinger og anmeldelser

Det er ingen anmeldelser for dette produktet.