Medik8 Blemish Control Pads

Fuktighetsgivende og eksfolierende pads for uren hud, 60 stk

Varenummer: 88175 / Produktnr.:

Flere bilder av Medik8 Medik8 Blemish Control Pads

455 kr
Fri frakt
PÃ¥ lager.
Vi støtter WWF
Trygg netthandel
Rask levering
Gjennomsnittlig vurdering (1)
Retningslinjer for produktanmeldelser

Anbefales!

Av ID 15.03.2022

Fantastisk produkt! Bruker det fast hver dag og nesten ikke hatt en kvise siden jeg begynte å brukte det fast. Bank i bordet! Tørker heller ikke ut huden slik mange sånne pads kan gjøre. Huden har blitt mer jevn i tillegg til at urenhetene ikke kommer.

Synes du denne anmeldelsen er nyttig?

Medik8 Blemish Control Pads

Blemish Control Pads er en mild, men effektiv alt-i-ett-behandling for en hud som lett får kviser og tilstoppede porer.

Inneholder salisylsyre med maksimal styrke for å åpne opp og rengjøre porene samt eksfoliere huden. Allantoin har antiinflammatoriske egenskaper og beroliger betent hud. Glyserin fukter effektivt og er et naturlig fuktgivende stoff for huden. Bidrar til å styrke hudens naturlige barrierefunksjon og reduserer fukttap gjennom huden. Har en naturlig duft av mynte. Vegansk.

  • Fuktighetsgivende
  • Antiinflammatorisk
  • Eksfolierende
  • Avsvellende

SALISYLSYRE (2 %)
EN BHA, eller betahydroksisyre som regnes som det perfekte stoffet for å forebygge kviser. Myker opp og løser opp keratin, det proteinet som tetter igjen porene ved å få hudcellene til å klebe seg sammen. Salisylsyre er vannløselig, som innebærer at den kan trenge dypt ned i porene og bryte ned hudceller og talg som tetter til poreåpningen.

ALLANTOIN
Ekstrakt som brukes som et lindrende og sårlegende stoff som beskytter huden. Styrker også celleomsetningen for en glatt og jevn hud.

GLYSERIN
En effektiv fuktgiver som gjør at huden trekker til seg vann både fra de nedre hudlagene og luften. Holder huden fuktet, smidig og myk.


Anbefalt bruk:

  • Påfør på nøye renset hud morgen og kveld.
  • Stryk forsiktig paden over hele ansiktet, unngå øyeområdet.
  • Brukes to ganger daglig for best resultat.
  • Påfør deretter din vanlige Medik8-krem.
Aqua (Water), Cocamidopropyl Dimethylamine, Salicylic Acid, Glycerin, Phenoxyethanol, Allantoin, Sodium Hydroxide, Ethylhexylglycerin, Mentha Viridis (Spearmint) Leaf Oil, Rosmarinus Officinalis (Rosemary) Leaf Oil, Limonene.