Holika Holika

Pure Essence Mask Sheet Pack Strawberry

5x23 ml

Størrelse

103 kr
Utgått
Fri frakt over 199 kr
Fri retur
* Produktet er automatisk priset.

Høydepunkter

Glød
Glød
Fuktighetsgivende
Fuktighetsgivende
Utjevnende
Utjevnende
Acne
Acne
Acne
Acne
Glødløs
Glødløs
Pigmenteringer
Pigmenteringer

Beskrivelse

Artikkel: 87438

Pure Essence Mask Sheet - Strawberry er en fantastisk forfriskende arkmaske som hjelper til med å ha en lett glattende effekt på huden, for eksempel for mindre merker som har oppstått etter kviser eller skade. Takket være et løft av vitaminer, aktive fruktekstrakter og fuktighetsgivende komponenter, blir huden fantastisk myk mettet, med både forbedret elastisitet og immunsystem. Pure Essence Mask Sheet - Strawberry har en ultratynn base som bidrar til nærkontakt med huden, noe som fører til bedre penetrering av opptaket av formelens aktive ingredienser.

Jordbær har en utjevnende / lysende effekt på lysere mørke flekker / pigmentering, yuzu-ekstrakt reduserer betennelse og irritasjon, mens appelsin mykner og toner huden. Huden blir herlig frisk og med en strålende, sunn glød.

Opplysende

Lysende

Omsorgsfull

Forfriskende

Fuktighetsgivende

Næringsrik

Passer for alle hudtyper

Innhold: 5 ark maske

Påfør etter rensing og toner, la det sitte i 10-20 minutter, fjern deretter og klapp det gjenværende serumet forsiktig på huden for maksimal absorpsjon. Unngå kontakt med øynene, og ikke la masken sitte så lenge at den tørker helt.

Vurderinger og anmeldelser

Det er ingen anmeldelser for dette produktet.