Linda Johansen Skincare

Eye Recovery Mask

Størrelse

399 kr
Utgått
Fri frakt over 199 kr
Fri retur

Høydepunkter

Vegansk
Vegansk
Parabenfri
Parabenfri
Fuktighetsgivende
Fuktighetsgivende
Glød
Glød
Fine linjer
Fine linjer
Hevelse
Hevelse

Beskrivelse

Artikkel: 96607

Vår Eye Recovery Mask består av to masker eller patches, som gir intens fuktighet raskt, til huden under øynene. Du vil føle at hevelse og mørke ringer bedres, fine linjer jevnes ut, og du ser mer våken ut. Øyemaskene fester seg til huden som en tynn film, og holder seg på plass, selv om du beveger deg. Dette er den perfekte måten å friske opp trøtte øyne på.

Produktet

Disse nydelige, tynne, avkjølende små sheetmaskene er dynket i serum, og føles så behagelige på huden. De lages av naturlig biocellullose, og serumet inneholder spesielt utvalgte ingredienser, som fukter og nærer den sarte øyehuden. Actiflow® er rikt på polysakkarider, som reduserer hevelser og mørke ringer. Hammamelis er beroligende og astringerende, mens Fucogel® gir fuktighet og virker gjenoppbyggende på den tynne huden.

Våre øyemasker blir produsert i et laboratorie i Frankrike, der flittige små bakterier, Acetobacter Xylinum, lager fibrene som danner biocellulosen i øyemaskene. Fibrene destilleres, og kan holde opp till 100 ganger sin egenvekt i vann. Maskene blir som en tynn film, og fuktigheten de inneholder, absorbers lett av huden. De sitter godt på, som gjør at du ikke behøver å ligge stille, men kan bevege deg rundt, uten av maskene flytter på seg eller faller av.

Maskene er fullstendig nedbrytbare og helt uten kjemikalier – de er derfor miljøvennlige – og (som alle våre produkter) selvfølgelig ikke testet på dyr.

Metode

1. Rens huden og tørk forsiktig med f.eks. en bomullspad, slik at maskene sitter på huden.

2. Det er to øyemasker i hver pakke. Pakken åpnes fra øverste høyre hjørne.

3. Fjern det ruglete og det blå laget, og ta forsiktig ut de tynne cellulose-liknende maskene.

4. Legg en maske under hvert øye, med den smaleste enden nærmest nesen. Glatt ut med fingeren, og smør gjerne restene av produkt i pakken rundt og oppå maskene.

5. La det ligge på i 15–20 minutter, før du forsiktig fjerner maskene og klapper inn resten av serumet.

6. Prøv å unngå å få serumet i øynene.

• Fikser opp øyehuden

• Gir fuktighet og jevner ut

• Øyemaskene sitter godt

• Passer for alle med «trøtte» øyne

Vurderinger og anmeldelser

Det er ingen anmeldelser for dette produktet.