Medik8 H.E.O Mask

Varenummer: 88036 / Produktnr.:

Flere bilder av Medik8 Medik8 H.E.O Mask

Før 859 kr
687 kr
Fri frakt
Ikke på lager.
Vi støtter WWF
Trygg netthandel
Rask levering
Gjennomsnittlig vurdering (0)
Retningslinjer for produktanmeldelser

Medik8 H.E.O Mask fokuserer på de tre elementene som virkelig virker for å fukte og opprettholde fuktighetsbalansen i huden: Fuktighetsbevarende stoffer. Emulsjoner. Okklusive. Det fungerer over natten for å redusere tørr, ru og dehydrert hud. Fukter fuktig i alle hudlag og hjelper hudens naturlige fuktighet og barrierefunksjon. Perfekt optimaliserte H.E.O-forhold hjelper til med å tiltrekke fuktighet fra den omgivende atmosfæren mens de motvirker transepidermalt vanntap (TEWL). Den fyller i fine linjer og rynker og er egnet for veldig tørr hud.

Aktive ingredienser

Trinn 1: H.E.O. Mask Gel (blå gel med fuktighetsbevarende midler):

NATURLIG FUKTIGFAKTORER (NMF): H.E.O Maske inneholder urea, aminosyrer, natrium PCA og melkesyre som NMF. Alle disse komponentene kan binde og holde vann i stratum corneum, noe som bidrar til å opprettholde hudens elastisitet. MULTIMOLEKULÆR HYALURONSYRE: Finnes naturlig i huden vår og kan binde seg selv tusen ganger sin egen vannvekt. Hyaluronsyre kan tiltrekke vann fra omgivelsene. Dette gir næring til huden og holder den fuktig og smidig.

GLYCERINE: Hjelper med å trekke vann fra de nedre lagene av epidermis til de øvre lagene. Holder huden myk og smidig.

BLÅHAVSKÅL: Alger som hjelper til med å stimulere syntesen av ceramider og hyaluronsyre. En kraftig antioksidant som beskytter huden mot UV-lys og miljøpåvirkning.

 

Trinn 2: H.E.O Mask Cream (hvit krem ​​med emulsjoner og okklusjoner):

KVALITET: En nesten hudidentisk lipid som hjelper til med å danne en beskyttende barriere over huden. Squalen absorberes lett av huden og øker penetrasjonen av andre ingredienser. Gjenoppretter smidighet og fleksibilitet i huden uten å være fet eller komedogen.

KERAMIDER: Ceramider er viktige for å beholde fuktighet i huden og motvirke vanntap, regulere celler og reparere hudens barriere.

LINOLSYRE: En omega-6 fettsyre fungerer som en viktig byggestein for ceramider. Et av hudens viktigste fuktighetsgivende elementer, det hjelper å gli inn i hullene mellom hudcellene i stratum corneum for å gjenopprette hudens naturlige barriere og motvirke vanntap. DIMETICON: Består av store molekyler som fungerer som en barriere over huden for å kapsle inn fuktighet, samtidig som de lar huden puste.