Peter Thomas Roth Mask To The Max

Varenummer: 97573 / Produktnr.:

Flere bilder av Peter Thomas Roth Peter Thomas Roth Mask To The Max

825 kr
Fri frakt
PÃ¥ lager.
Vi støtter WWF
Trygg netthandel
Rask levering
Gjennomsnittlig vurdering (0)
Retningslinjer for produktanmeldelser

Perfekt må-ha-sett for de som vil prøve "mulit-masking". Dette settet inneholder alt du trenger for å eksfoliere, rense, berolige og forbedre hudens fasthet. Inneholder følgende masker:

· Pumpkin Enzyme Mask Enzymatic Dermal Resurfacer er en trippelvirkende, eksfolierende enzymmaske som aktivt eliminerer døde hudceller og umiddelbart gir en jevn hudtone med en strålende glød. Eksfolierer huden på tre nivåer ved hjelp av AHA-syre, gresskarenzymer og fine krystaller av aluminiumoksid. Jevner ut hudens tekstur, fremmer cellefornyelse og jevner ut fine linjer og rynker. Beriket med vitamin C som gir huden en ekstra glødboost og etterlater huden med en klar og frisk finish. Passer for alle hudtyper. Perfekt for sliten og livløs hud.

· Irish Moor Mud Purifying Black Mask er en dyprensende og fuktighetsgivende ansiktsmaske med duftfri Irish Moor Mud og aktive ingredienser som fjerner urenheter og overflødig olje fra huden og minimerer porene. Masken tilfører også fuktighet, vitaminer, essensielle mineraler og aktive antioksidanter. Huden etterlates hydrert, frisk og silkemyk. Passer for alle hudtyper.

· Cucumber Gel Mask Extreme De-Tox™ Hydrator er en fuktighetsgivende, avgiftende og beroligende gelmaske som lindrer tørr og irritert hud. Den perfekte masken å påføre etter soleksponering, peeling, barbering, voksing Masken jevner ut hudens tekstur, minimerer porene og tilfører glød. Huden etterlates revitalisert og næret med en forfriskende, frisk følelse. Masken er fylt med antioksidanter og planteekstrakter for en kjølende effekt. Passer for alle hudtyper, inkludert den mest sensitive huden og er oljefri.

· 24K Gold Mask Pure Luxury Lift & Firm er en luksuriøs anti-aldrings ansiktsmaske som inneholder rent 24K gull og kolloidalt gull som sammen gir huden en plumpende effekt, et øyeblikkelig løft og en enestående glød. Huden strammes opp og blir fastere samtidig som den tilføres intensiv hydrering. Denne unike og velvære ansiktsmasken reduserer alle typer linjer og etterlater huden hydrert, fastere og gir den en revitaliserende glød. Passer for alle hudtyper