Silkemyk LED Mask

White

Varenummer: 101094 / Produktnr.:

Flere bilder av Silkemyk Silkemyk LED Mask

4999 kr
Fri frakt
Ikke på lager.
Vi støtter WWF
Trygg netthandel
Rask levering
Gjennomsnittlig vurdering (0)
Retningslinjer for produktanmeldelser

Ønsker du å fjerne pigmentflekker, kviser og arr i ansiktet? Redusere sensitivitet, rødhet, rynker og linjer i huden? Da bør du prøve LED-maske fra Silkemyk til hjemmebruk!

Vår LED-maske behandler huden din ved bruk av lysterapi. LED-lysterapi er en skånsom behandlingsform som drar nytte av hudens naturlige helbredende egenskaper. Terapien fungerer ved at man tilfører infrarødt lys i forskjellige bølgelengder til huden som får den til å tro at den er skadet. Dermed settes en helt naturlig reparasjonsprosess i gang i hudcellene. LED-lysterapi booster sliten hud ved å øke kollagenproduksjonen i huden og gi hudcellene mer energi, noe som igjen fører til at cellene i huden lettere tar opp næringsstoffer og kvitter seg med avfallsstoffer. Kontakten er tilpasset norsk støpsel og norsk bruksanvisning følger produktet.

 
- Masken er CE-merket, klinisk testet og FDA-godkjent
- LED-teknologien kommer fra NASA
- Masken er 100% fri for UV-lys og blålys
- Stimulerer kollagenproduksjonen i huden
- Regenererer hudceller og gir mer energi
- Glatter ut fine linjer og rynker
- Forhindrer kviseutbrudd og rødhet
- Styrker sensitiv hud, gjør huden din fastere og bekjemper aldringstegn
- Reduserer pigmentflekker og arr etter kviser
 
LED-masken fra Silkemyk har hele 576 LED-lys som er 5 ganger mer enn andre masker på markedet. Det gjør at lysbølgene i denne masken treffer alle felt i ansiktet, noe som gir en optimal behandling av hele ansiktet. Masken har 4 ulike lysprogrammer som behandler huden din på ulike måter.

Rødt lys: Denne lysbehandlingen trenger dypest inn i huden. Den regenererer hudcellene, reduserer aldringstegn som rynker og fine linjer, og den jevner ut hudtonen din. 

Gult lys: Denne lysbehandlingen styrker sensitiv hud og reduserer rødhet i huden. 

Grønt lys: Denne lysbehandlingen roer ned irritert hud og jevner ut hudtonen slik som rødt lys. 

Multiprogram: Dette er et genialt multiprogram der du får litt av alt! Behandlingen starter med rødt lys, går over til gult lys, tilbake til rødt lys igjen, før det avsluttes med grønt lys.