Starskin

Sunset Strips

Advanced Pore Cleansing Expert System
96 kr
Kjøp
Fri frakt over 199 kr
Fri retur
* Produktet prissettes automatisk | Kan ikke kombineres med rabattkoder.

Høydepunkter

Blandingshud
Blandingshud
Fet
Fet

Beskrivelse

Artikkel: 101849
Sunset Strips™ er et tre-etappers system som renser porene i dybden, og strammer opp huden. Smuss, overflødig sebum og urenheter blir metodisk fjernet fra nesen, uten klemming og tøff behandling. Hver pakke inneholder tre maskestrips: En hudklargjørende maske som løser opp smuss og urenheter, en effektiv trekullmaske som aktivt trekker ut overflødig sebum og poretilstoppende urenheter, og en lindrende bio-cellulose maske som gir huden næring og synlig trekker sammen porene.
Brukes regelmessig for å redusere store og uestetiske porer, og for å oppnå en sunnere og klarere hud. Tre striper for tre resultater: En renere, strammere og penere hud! Strip 1 – Poreoppløsende maske
Rengjør ansiktet, og klapp tørt. Åpne posen med Strips 1, og fold masken forsiktig ut. Plasser masken på nesen, og glatt den ut. Etter 1 minutter, fjern masken og kast den. Bruk et papirlommetørkle til å tørke vekk serumrester. Brukes regelmessig for å stramme opp porene, forebygge dannelse av urenheter og oppnå glattere og jevnere hud.
Strip 2 – Trekullmaske som renser porene i dybden
Fjern Strips 2 fra posen, og fukt nesen med et par dråper vann. Fjern det gjennomsiktige laget, og plasser trekullstripen med den sorte, blanke siden mot nesen. Trykk godt for å sørge for at masken ligger godt over nesens konturer, og la den ligge. Etter 15 minutter, fjern forsiktig masken med en enkelt håndbevegelse, og ta farvel med poretilstoppende smuss og urenheter som sitter fast på trekullstripen!
Strip 3 – Poreoppstrammende bio-cellulosemaske
Avslutt pleieseansen med Strips 3. Ta masken ut av posen, og fjern de beskyttende lagene A og C. Plasser masken (B) på nesen, og la den virke i 1 minutter. Fjern masken og kast den. Klapp overflødig serum inn i huden. Skyll ikke av. Ikke oftere enn en gang i uken. Brukes med en gang etter åpning.
Passer alle hudtyper. For ekstremt sensitiv og allergisk hud, anbefales det å ta en allergitest.
Forsiktig: Kun for utvortes bruk. Oppbevares utilgjengelig for barn. Oppbevares på et kjølig, tørt sted, og ikke i direkte sollys.

Vurderinger og anmeldelser

Det er ingen anmeldelser for dette produktet.