Benton

Snail Bee High Content Lotion

Størrelse

309 kr
Kjøp
Fri frakt over 199 kr
Fri retur
* Produktet er automatisk priset.

Høydepunkter

Anti-age
Anti-age
Acne
Acne
Acne
Acne
Fine linjer
Fine linjer

Beskrivelse

Artikkel: 69402

En pleiende og reparerende ansiktslotion som i stedet for vann er basert på snegleslim og en høy konsentrasjon av biegift som sammen bidrar til å starte hudens egenhelbredelsesprosess og stimulere produksjonen av kollagen og elastin. Denne lotionen er en lettere variant av Bentons Steam Cream og passer for alle aldre og hudtyper, spesielt fet hud og kombinasjonshud. Perfekt også for de som er utsatt for akne, fordi snegleslim og biegift effektivt lindrer og forebygger akne. De viktigste ingrediensene er:
Snegleslim - en virkelig mirakelingrediens og en av de mest kjente innen koreansk hudpleie. Virker antibakterielt, antiinflammatorisk, reparerer skadet hud og stimulerer cellefornyelsen. Det motvirker og lindrer alt fra kviser, pigmentforandringer, forstørrede porer, rødhet, eksem, tørr hud og forhindrer hudens aldring.
Biegift - virker anti-aldrende og reparerende. Den lurer huden til å tro at den er blitt stukket av en bie, noe som fører til økt blodstrøm til området og aktivering av kollagen- og elastinproduksjon. Biegift hjelper også med pigmentering og aknearr. Ved regelmessig bruk forbedrer den hudens tekstur, elastisitet og generelle utseende.
EGF - (oligopeptid) en plante-basert vekstfaktor som virker anti-aldrende ved å stimulere cellefornyelsen.
Niacinamid - jevner ut hudtonen, reduserer størrelsen på porene, regulerer talgproduksjonen, forbedrer utseendet på fine linjer og hudtekstur, og beskytter mot miljøpåkjenninger.
Arganolje - rik på E-vitamin, antioksidanter og essensielle fettsyrer. Beskytter huden mot frie radikaler og luftforurensning. Mykgjør huden og binder fuktighet. Passer for alle hudtyper, inkludert fet hud, fordi den absorberes lett av huden og tetter ikke porene.
Peptider - øker hudens elastisitet, forbedrer fuktighetsbalansen og demper sensitivitet.

Vurderinger og anmeldelser

Det er ingen anmeldelser for dette produktet.