Clinique iD Clearing Jelly + Imperfections Set

Varenummer: 89675 / Produktnr.:

Flere bilder av Clinique Clinique iD Clearing Jelly + Imperfections Set

Før 469 kr
375 kr
Fri frakt
På lager.
Vi støtter WWF
Trygg netthandel
Rask levering
Gjennomsnittlig vurdering (0)
Retningslinjer for produktanmeldelser

En revolusjonerende tilpasset fuktighetskrem som gir fuktighet og behandler hudens største problemer slik du vil. Kombinerer en fuktighetsgivende base av Dramatically Different ™ Hydrating Clearing Jelly med Active Cartridge Concentrate for støt.

Dramatically Different ™ Hydrating Clearing Jelly gir 24 timers hydrering og arbeider målrettet mot feil. Lett oljefri gelformel som fukter, balanserer og synlig fjerner mangler. Fokuserer på problematisk og ujevn hud. Konsentrerte ingredienser i patronen bidrar til å synlig redusere uregelmessigheter, som ujevn struktur og rødhet, og eksfolierer for å holde fremtidige støt på plass. Ser du at det er litt plass igjen i bunnen av flasken? Her tilsettes det aktive konsentratet i patronen. Hudtyper: Tørr kombinasjon, kombinert fet, fet

Hovedingredienser:

Salisylsyre og glukosamin: Hjelper med å fjerne døde hudceller for fornyelse av huden på mobilnivå. Hjelper med å fjerne mangler og eksfolieringer synlig for å holde fremtidige mangler i sjakk. Hyaluronsyre og laktobaciller: Holder huden hydrert og hjelper med å opprettholde hudens naturlige beskyttende barriere. Custom-Blend Chemistry Technology ™ isolerer de konsentrerte, aktive ingrediensene i patronen fra basen - og gir et optimalt resultat i hvert pumpetrykk ved å la deg blande til en perfekt dose aktive ingredienser og basere hver gang for en ultimate, skreddersydd opplevelse . Flasken er patentanmeldt i flere land.