Mario Badescu

Vitamin C Cream

Størrelse

455 kr
Kjøp
Fri frakt over 199 kr
Fri retur
* Produktet prissettes automatisk | Kan ikke kombineres med rabattkoder.

Høydepunkter

AHA-syra
AHA-syra
BHA-syra
BHA-syra
C-vitamin
C-vitamin
Glykolsyra
Glykolsyra
Niacinamide
Niacinamide
Retinol
Retinol
Salicylsyra
Salicylsyra
Bakuchiol
Bakuchiol

Beskrivelse

Artikkel: 112946
Mario Badescu Vitamin C krem er en lett dagkrem som revitaliserer matt hud ved å bidra til en jevnere hudtone, forbedre elastisiteten i huden, og gi huden ny glød og et mer ungdommelig utseende. Denne dagkremen inneholder niacinamid og 10 % C-vitamin, som gir flerfunksjonelle fordeler, fra økt kollagenproduksjon til å forynge huden og forbedre hudtone og tekstur. Vitamin C-kremen er beriket med vitaminer, nypefrøolje og bakuchiol, et mer skånsomt alternativ til retinol, som hjelper med å bekjempe aldringstegn, redusere hyperpigmentering og fremme sunn hud. Den ultra-hydrerende formelen absorberes raskt inn i huden, uten å etterlate seg klebrige rester.
- Lett dagkrem med anti-aldrende og hudutjevnende fordeler.
- Effektiv formel med 10 % C-vitamin, niacinamid og bakuchiol.
- Passer alle hudtyper, unntatt akneutsatt hud.
Bruk: Brukes daglig på morgenen, som et motstykke til C-vitamin serumet som brukes om natten. Rens og bruk toner før du påfører favorittserumet fra Mario Badescu. Påfør så C-vitaminkremen. Etterfølg deretter med en bredspektret UVA/UVB solfaktor 30, siden bruk av C-vitamin kan gjøre huden mer sensitiv for sollys.
Skyll grundig dersom produktet kommer i øynene. Kun for utvortes bruk. Må ikke kombineres med andre AHA-produkter (glykolsyre, melkesyre, vinsyre, sitronsyre, eplesyre, mandelsyre), BHA-produkter (salisylsyre, benzoylperoksidsyrer), retinoler eller retinoidprodukter. Hvis det kombineres, kan det føre til hudirritasjon og destabilisering av C-vitamin.

Vurderinger og anmeldelser

Det er ingen anmeldelser for dette produktet.