Biotherm

Aquapower Starter Kit

Showergel 40 ml + Shaving Foam 50 ml + Gel 20 ml + Cleanser 40 ml

Variant

219 kr
Utsolgt
Fri frakt over 199 kr
Fri retur

Beskrivelse

Artikkel: 122521
Biotherm Aquapower Starter Kit kommer i en gaveeske som består av Aquapower Advanced Gel PNM 20 ml, Foam Shaver 50 ml, Cleansing Gel 40 ml og Aquafitness Showergel 40 ml. Kan benyttes av alle uansett hudtype og alder.
Aquapower Advanced Gel PNM er en fuktighetsgivende dagkrem for menn. Inneholder algen Life Plankton™, som stammer fra varme kilder i Frankrike. Aquapower er målrettet fuktpleie til menn, som umiddelbart slukker hudens tørst. Huden blir umiddelbart friskere og mykere. Aquapower kommer nå i en ny innpakning.
Foam Shaver er et beroligende barberskum for menn. Reduserer rødhet og irritasjoner, og gir en tett barbering. Huden blir frisk, myk og behagelig etter barbering.
Cleansing Gel er en vaskegelé for menn som ønsker å ta vare på huden. Virker mild, men er effektiv, renser huden og fjerner urenheter. Huden blir ren, fin og glatt.
Biotherm Aqua-Fitness Homme Shower Gel Body & Hair er en alt-i-en dusjgel til både kropp og hår. Beregnet for menn. Beriket med vann og mineraler fra havet. Den etterlater huden frisk, ren og med en myk følelse.

Vurderinger og anmeldelser

Det er ingen anmeldelser for dette produktet.