Julekalender 2021

Kalender med 24 gaver fra kjente merker til en verdi av 4500 kr

Av Blush
Varenummer: 98816 / Produktnr.:

Flere bilder av Blush Julekalender 2021

Før 1399 kr
979 kr
Fri frakt
Ikke på lager.
Vi støtter WWF
Trygg netthandel
Rask levering
Gjennomsnittlig vurdering (0)
Retningslinjer for produktanmeldelser

Blush Julekalender 2021

Endelig lanserer vi i Blush vår helt egen julekalender! Her finner du et fantastisk utvalg av hudpleie, sminke, parfyme og hårpleie til en verdi av 4500 kr, men du får den for kun 1399 kr.

Er du like glad i overraskelser som oss? Da kommer du til å elske denne julekalenderen! Vi har plukket ut 24 favoritter fra våre eksklusive merker, og du kommer ikke til å bli skuffet. Du finner både bestselgere, must-haves og herlige nyheter bak lukene. Denne kalenderen er perfekt for deg som elsker beauty-produkter og vil få gleden av å prøve mange forskjellige godbiter! Fyll desember med 24 flotte gaver og sett stemning på førjulstiden med å åpne en luke hver dag.

I kalenderen finner du overraskelser fra: 

Shiseido, Sense of Beauty, Ole Henriksen, Elizabeth Arden, Xlash, Dr Hauschka, Ida Warg, Sol de Janeiro, Jane Iredale, ALLÉL, Klairs, Eccentric Molecules, Elemis, By Wishtrend, Ecoocking, bareMinerals, Matis, Filorga, Biotherm, Medik8 og Clarins.

Ønsker du å vite nøyaktig hva kalenderen inneholder? Da kan du klikke deg inn her.  

Blush-kalenderen selges i et begrenset opplag, så pass på å få klikket hjem ditt eksemplar før vi går tom! Julekalenderen er også en perfekt gave til en du er glad i.  Hvor gøy er det ikke å gi noe som bare fortsetter å glede, dag etter dag?