Laneige

Laneige X Beauty Mall Sleeping Beauty-Gift Set

Variant

699 kr
Overvåk
Fri frakt over 199 kr
Fri retur
* Produktet er automatisk priset.

Beskrivelse

Artikkel: 105528

Våkne opp til glødende hud og myke lepper med Sleeping Beauty fra Laneige. Settet inneholder fuktighetsgivende sovemaske til ansiktet og leppene, silikonbørste og hårbånd.

Innhold:

Laneige Water Sleeping Mask 70 ml: En sovemaske som tilføyer huden fuktighet over natten. Den har en gelekonsistens som absorberes raskt, og er formulert med ekstrakter fra roser og sandeltre som beroliger, mykner og lysner opp huden.

Laneige Lip Sleeping Mask Vanille 20 ml: En sovemaske for leppene som er beroligende og tilføyer mye fuktighet. Den har en mykende tekstur som holder seg på leppene og absorberes raskt. Bruk av denne masken over natten vil bidra til å redusere tørrhet og avflakning. Du vil våkne opp med fuktige og sunne lepper. Masken har en smak av vanille.

Beauty Mall Hairband w/Velcro: Hårbånd med borrelås som holder håret borte fra ansiktet mens du vasker ansiktet, legger ansiktsmaske eller sminker deg.

Beauty Mall Dual Ended Face Brush Applicator : Et profesjonelt verktøy som gjør det lett for deg å påføre ansiktsmasken. Lett å rengjøre etter bruk og hygienisk!

Vurderinger og anmeldelser

Det er ingen anmeldelser for dette produktet.