The Ordinary The Ordinary Signs of Congestion Bundle

Varenummer: C80518-75852-54878-54871-82016 / Produktnr.:

Flere bilder av The Ordinary The Ordinary The Ordinary Signs of Congestion Bundle

Før 578 kr
520 kr
Fri frakt
PÃ¥ lager.
Vi støtter WWF
Trygg netthandel
Rask levering
Gjennomsnittlig vurdering (0)
Retningslinjer for produktanmeldelser

En komplett hudpleierutine fra The Ordinary for deg med fet og uren hud. Hvis du opplever at huden din lett blir skinnende, fet og har utvidede porer, er denne rutinen for deg. Settet inneholder produkter som balanserer talgproduksjonen og forhindrer blokkeringer.

Dette settet passer deg med fet eller kombinert hud utsatt for kviser og utvidede porer.

Bunten med ordinære tegn på overbelastning inkluderer:

Squalane Cleanser 50 ml
Salicylic Acid 2% Masque 50 ml
Niacinamide 10% + Zinc 1% 30 ml
Marina Hyaluronics 30 ml
Natural Moisturizing Factors + HA 30 ml
Bruk:

Begynn rutinen din med å rense ansiktet forsiktig med Squalene Cleanser. Masser produktet mellom hendene i noen sekunder før du påfører det i ansiktet. Konsistensen vil endre seg fra balsamaktig til en klar olje. Skyll og tørk ansiktet forsiktig med et rent håndkle.

Etter rens, påfør Salicylic Acid 2% Masque (gjør dette trinnet 1-2 ganger/uke). Ansiktsmasken inneholder salisylsyre (eller salisylsyre som den også kalles), leire og kull som dyptrenser huden og absorberer overflødig talg, samtidig som den fjerner døde hudceller for jevnere og klarere hud.

Påfør noen dråper Niacinamide 10% + Zinc 1% over ansiktet. Et serum som har en høykonsentrert formel av vitamin B3 og sink. Niacinamid (vitamin B3) er betennelsesdempende, motvirker tette porer, lysner opp hudtonen og virker poresammentrekkende. Serumet balanserer tilstoppet hud og forhindrer urenheter.

Følg opp med noen dråper Marine Hyaluronics for å gi maksimal fuktighet uten å tette seg. Serumet inneholder lette, marine-utvinnet fuktighetskilder som binder vann som hyaluronsyre, men er lettere i tekstur og følelse. Dette er derfor den optimale fuktighetskremen for deg med fet hud.

Avslutt rutinen med Natural Moisturizing Factors + HA som holder huden beskyttet og hydrert og fremmer volum og glans. Ansiktskremen fungerer både som dagkrem og nattkrem. Ikke glem å alltid beskytte huden med SPF i løpet av dagen, spesielt i kombinasjon med aktive ingredienser.

Gjenta morgen og kveld.