Medik8 Mutiny Lip Balm

Fuktighetsgivende leppepomade for tørre lepper, 15 ml

Varenummer: 88223 / Produktnr.:

Flere bilder av Medik8 Medik8 Mutiny Lip Balm

295 kr
Fri frakt
PÃ¥ lager.
Vi støtter WWF
Trygg netthandel
Rask levering
Gjennomsnittlig vurdering (0)
Retningslinjer for produktanmeldelser

Medik8 Mutiny Squalane-Based Alternative Lip Balm

Effektiv skvalanbasert leppepomade i geléform som umiddelbart smelter inn i leppene og blir til en herlig oljekonsistens.

Gjenoppretter lipidene i leppene. Ingredienser som etterligner talgens rolle i leppene.

Virker legende og beroligende. Hurtigabsorberende og gir næring i dybden. Uten petrolatum.

Nøkkelingredienser:

Skvalan
Naturlig skvalan fra oliven, et nesten hudidentisk lipid som beskytter og låser inn fuktighet i leppene. Siden skvalan er en naturlig del av talgnivået vårt, kan det lett gli inn i de naturlige lipidene i huden. De utrolig mykgjørende egenskapene gjør at den kan gjenopprette smidighet og mykhet i leppene uten å være fet.

Havtornolje
Eksepsjonell olje med legende effekt og en av de viktigste naturlige kildene til omega-7. Antioksidantbeskyttelse og antibakterielle egenskaper. Bidrar til å stimulere kollagenproduksjon og fremme naturlig sårleging. Havtornoljens antiinflammatoriske aktivitet forhindrer at leppene blir sprukne og bidrar til å holde leppene myke.

Hyaluronsyre av ulik molekylvekt
Tilfører fuktighet i dybden og bidrar til at fuktigheten blir i leppene for langvarig effekt og for å forhindre tørre, sprukne lepper.
 

Squalane, Glycerin, Dimethicone, Caprylic/Capric Triglyceride, Aqua (Water), Sucrose Laurate, Sucrose Stearate, Hippophae Rhamnoides Fruit Extract, Cymbopogon Flexuosus (Lemongrass) Oil, Mentha Viridis (Spearmint) Leaf Oil, Sodium Hyaluronate, Citrus Nobilis (Mandarin) Peel Oil, Glyceryl Glucoside, Phenoxyethanol, Biosaccharide Gum-1, Citral, Limonene, Linalool, Geraniol.