Allél Genial Eye Cream

Øyekrem som bekjemper rynker, reduserer hevelse og motvirker mørke ringer

Varenummer: 96113 / Produktnr.:

Flere bilder av Allél Allél Genial Eye Cream

Før 649 kr
519 kr
Fri frakt
Ikke på lager.
Vi støtter WWF
Trygg netthandel
Rask levering
Gjennomsnittlig vurdering (10)
Retningslinjer for produktanmeldelser

Fornøyd kunde!

Av 18.08.2021

En fantastisk god og behagelig øyekrem. Veldig fin tube med et munnstykke det er lett å få ut akkurat riktig, ønsket dose.

Synes du denne anmeldelsen er nyttig?

Mrs

Av 18.08.2021

Fantastisk øyekrem med en applikator som kjøler ned partiet under øyet og tar bort hevelser! Har den liggende i kjøleskapet :-)

Synes du denne anmeldelsen er nyttig?

Beste øyekremen!

Av 14.09.2021

En utrolig god øyekrem som gir masse fukt, samtidig som den trekker raskt inn i huden. Jeg har veldig sensitiv hud rundt øynene, som lett får eksem og kløe av reaksjon på produkter, men denne har virkelig forbedret huden min, og kan varmt anbefales! De fine linjene virker også mye mykere, og huden er smidigere etter å ha brukt denne i rundt tre uker. Dette er absolutt den beste øyekremen jeg har prøvd!

Synes du denne anmeldelsen er nyttig?

Fornøyd

Av 27.09.2021

Øyekremen gir en behagelig kjølende effekt. Hadde endel tydelige rynker under øynene som ser blitt mindre fremtredende. Mye velvære også ved bruken av denne kremen.

Synes du denne anmeldelsen er nyttig?

Meget god øyekrem!

Av 27.09.2021

Jeg var ikke klar over hvor godt det er å ta på en avkjølende god øyekrem om morgenen før jeg prøvde denne. Kan virkelig anbefales.

Synes du denne anmeldelsen er nyttig?

God følelse, godt resultat

Av 28.09.2021

Denne øyekremen virker avkjølende og har gitt meg mindre fremtredende rynker rundt øynene. Den gir velvære og en deilig avkjølende effekt for litt tunge og trøtte øyne.

Synes du denne anmeldelsen er nyttig?

Fornøyd bruker

Av 28.09.2021

Føler meg fresh med denne! Glatter ut huden rundt øynene uten å irritere.

Synes du denne anmeldelsen er nyttig?

Øyekrem

Av 29.09.2021

Meget god øyekrem. Liker veldig godt at den behagelig påføres med en applikator som føles nedkjølende selv om den oppbevares i romtemperatur.

Synes du denne anmeldelsen er nyttig?

Øyekrem

Av 02.10.2021

Dette er mitt første møte med øyekrem. I mine gode 30 år, ser jeg nå at behovet kommer snikende. Denne øyekremen er lett å smøre på da den legger seg selv godt på huden under øynene. Den legger seg i ett tynt lag, så føles veldig behagelig med en gang. Beholderen den kommer i gir god støtte. Enkel å bruke.

Synes du denne anmeldelsen er nyttig?

Ny favoritt

Av 07.10.2021

Herlig øyekrem som både nærer og fukter. Jeg er sensitiv men opplevde denne kremen som veldig beroligende. Fint med metallaplikator som virker avkjølende og demper poser under øynene ved påføring av kremen.

Synes du denne anmeldelsen er nyttig?

Fuktighetsgivende øyekrem med trippeleffekt: bekjemper rynker, reduserer hevelse og motvirker mørke ringer. Klapp forsiktig en liten mengde øyekrem (ca.på størrelsen med en ert) rundt øyekonturen og øyelokket. Bruk morgen og kveld. Hudpleiende kompleks av persisk silketråd, BEAUTIFEYE™, lakrisekstrakt, koffein, ingefær.

 

ALLÉL er et prisvinnende varemerke som har vunnet Skönhetsredaktörernas Beauty Oscars 2021 i kategorien Årets hudvårdsserie. Der omtales vinnerne som “produkter som aldrig blir en hyllvärmare utan en favorit som du ständigt vill återkomma till.”

ALLÈL har også blitt tildelt en pris under Sthlm Beauty Week Award 2022 i kategorien Bästa rengöring/mousse, med sin Genial Cleanser Foaming.

ALLÉL har også vunnet Attracta Beauty Awards to ganger: i 2019 i kategorien beste dagkrem og i 2018 for beste cleanser.

 

INCI: 
AQUA (WATER), GLYCERIN, DIMETHICONE, OCTYLDODECANOL, BUTYROSPERMUM PARKII (SHEA) BUTTER, GLYCERYL STEARATE CITRATE, HYDROXYETHYL ACRYLATE/SODIUM ACRYLOYLDIMETHYL TAURATE COPOLYMER, LAUROYL LYSINE, ALBIZIA JULIBRISSIN BARK EXTRACT, PHENOXYETHANOL, GLYCERYL STEARATE, ETHYLHEXYLGLYCERINSODIUM ACRYLATE/SODIUM ACRYLOYLDIMETHYL TAURATE COPOLYMER, CAFFEINE, CHLORPHENESIN, ISOHEXADECANE, DISODIUM EDTA, POLYSORBATE 60, SORBITAN ISOSTEARATE, POLYSORBATE 80, ALCOHOL, CARAMEL, SODIUM HYDROXIDE, ZINGIBER OFFICINALE (GINGER) ROOT EXTRACT, ASCORBYL TETRAISOPALMITATE, SODIUM HYALURONATE, GLYCYRRHIZA GLABRA (LICORICE) ROOT EXTRACT, LECITHIN, TOCOPHEROL, SODIUM BENZOATE, ASCORBYL PALMITATE, DARUTOSIDE, GLYCERYL OLEATE, CITRIC ACID