Peter Thomas Roth Instant FirmX Eye

Varenummer: 47446 / Produktnr.:

Flere bilder av Peter Thomas Roth Peter Thomas Roth Instant FirmX Eye

345 kr
Fri frakt
PÃ¥ lager.
Vi støtter WWF
Trygg netthandel
Rask levering
Gjennomsnittlig vurdering (0)
Retningslinjer for produktanmeldelser

Instant FirmX Eye gir øyeblikkelig stramming av øyekonturen og gir et midlertidig løft og gjør huden fastere og jevnere. Utseendet på kråkeføtter, fine linjer, dype rynker og hevelse under øynene er redusert.

Passer for alle hudtyper, men fremfor alt en mer moden hud.

Bruk:
Start med å rengjøre med et oljefritt rengjøringsmiddel. Forsikre deg om at huden er helt tørr. Ikke bruk kremen rundt øyekonturen før påføring. Rist røret.

Påfør en mengde på størrelse med erter på baksiden av hånden. Ta en liten mengde av produktet med en ren og tørr sminkebørste av nylon. Påfør og spred et tynt lag av gelen i strøk oppover: over hevelse under øynene og over linjene du bare vil korrigere for øyeblikket. Unngå påføring på øyelokkene.

La produktet tørke i omtrent 5 minutter mens du forblir uttrykksløs, prøv å unngå å kaste et blikk eller smile i løpet av disse 5 minuttene.

Hvis du legger på et lag som er for tykt og ser hvitt overflødig rundt kantene, er det bare å fukte en bomullspinne (eller fingertuppen) og fjerne overflødig ved å klappe kantene forsiktig. Nå som produktet er helt tørt, er du klar. Du kan også påføre pulver eller klappe forsiktig, hvis ønskelig. Kun for utvortes bruk.

Water/Aqua/EauGlycerinButylene GlycolSodium SilicateSodium Magnesium FluorosilicateMagnesium Aluminum SilicateSymphytum Officinale Leaf ExtractFoeniculum Vulgare (Fennel) Seed ExtractMedicago Sativa (Alfalfa) Seed ExtractArgania Spinosa Kernel ExtractHydrolyzed Lupine ProteinPalmitoyl Tetrapeptide- 7Dipeptide-2PanthenolTocopheryl AcetateRetinyl PalmitateAscorbyl PalmitatePhospholipidsChondrus Crispus (Carrageenan)Hesperidin Methyl ChalconeSteareth-20Sodium Cocoyl GlutamateDisodium EdtaBhtPhenoxyethanol