Sensai

Total Eye Treatment

Eye Essence 20 ml & Eye Cream 15 ml
2 399 kr
Kjøp
Fri frakt over 199 kr
Fri retur
* Produktet prissettes automatisk | Kan ikke kombineres med rabattkoder.

Høydepunkter

Anti-age
Anti-age
Fine linjer
Fine linjer
Glødløs
Glødløs
Rynker
Rynker
Hevelse
Hevelse
Hyaluronsyra
Hyaluronsyra

Beskrivelse

Artikkel: 97583

 

En komplett anti-age behandling fra Sensai som gir maksimal behandling for hele øyepartiet. Behandlingen har en konsentrerende varmende og avkjølende formula med spesiell massasje som gir en optimal effekt. Her får du en duo med øyekrem som reduserer rynker og fine linjer, gir fasthet, reduserer trøtthetstegn og etterlater huden med en ny vitalitet og glød. Kan brukes av alle aldre og alle hudtyper.

Egenskaper

  • Stimulerer produksjonen av hyaluronsyre i både dermis og epidermis for å gi fuktighet fra dybden.
  • Forsterker hudens beskyttelsebarriere samtidig som den forhindrer glykasjon (AGE*) og okisidanter for å redusere gusten hud.
  • Gir energi til muskelcellene og øker hudens naturlige kollagenproduksjon for en forbedret fasthet og volum.
  • Fremmer vannmetabolismen og mikrosirkulasjonen for å redusere matthet og hevelser rundt hele øyeområdet. Gir ny vitalitet og glød til huden.

 

Anbefalt bruk:

Bruk på kvelden som et siste steg i din hudpleierutine. Påfør først Sensai Refreshing Eye Essence rundt øyene og tinningen med sirkulære bevegelser over pannen for å stiumulere musklaturen omkring øynene. Øyekremen gir også en avkjølende og avslappende effekt etter en anstrengt dag. Følg opp med Sensai Melty Rich Eye cream som øker sirkulasjonen og gir næring, pleie og fuktighet fra dybden.

På morgen påfører men kun Sensai Melty Rich Eye cream som har en varmende effekt (takket være glycerinet) og øker derfor sirkulasjonen som drenerer og reduserer hovenhet. Øyekremen virker også mykgjørende og gir en fantastisk glød.

 

Vurderinger og anmeldelser

Det er ingen anmeldelser for dette produktet.