Starskin

Celery Juice Healthy Hybrid Cleansing Balm

Størrelse

252 kr
Kjøp
Fri frakt over 199 kr
Fri retur
* Produktet prissettes automatisk | Kan ikke kombineres med rabattkoder.

Beskrivelse

Artikkel: 101867
Det ultimate, hybride renseprodukt som er utviklet med mål om ikke bare ren hud, men også sunnere hud.
Formulert med en base av 48 % reddikfrø, sellerisaft og frøolje av solsikke som fjerner urenheter og smuss, samtidig som velgjørende oljer av tetre, nyperose og kamelia virker sammen med supernærende ingredienser som lindrer huden og gir den næring.
Balm-to-Oil-to-Milk Når den masseres over huden, smelter denne fløyelsmyke balsamen og blir til en renseolje som fjerner alle rester av smuss, urenheter, forurensning og makeup, selv meget vannfast maskara. Ved kontakt med vann, gjøres oljen om til en kremet lotion som er lett å skylle av. Huden etterlates ren og velpleid, med en sunn, vakker glød.
Dette trinnet i hudpleierutinen er det viktigste for å oppnå en sunn, klar hud med en fin glød! •Sellerisaft fungerer som et effektivt, naturlig renseprodukt, fyller opp huden innenfra og virker lindrende
• Selleri inneholder masse mineraler og aminosyrer, og også betennelseshemmende A, C og K-vitaminer
• Selleri gjør mirakler i hudpleie for å oppnå en sunn og klar hus
• Det ultimate hybride renseprodukt
• Balm-to-Oil-to-Milk
Bruk: En myntstor størrelse balsam påføres tørt ansikt med tørre hender. Balm-to-oil masseres forsiktig inn over ansiktet og lukkede øyne med sirkulære fingerbevegelser. Fukt hendene og masser videre til oljen blir til en kremet lotion. Fjernes med lunkent vann eller med en varm vaskeklut.

Vurderinger og anmeldelser

Det er ingen anmeldelser for dette produktet.