Glöd Sophie Elise Self Tan Drops Dark

Dark

Varenummer: 110910 / Produktnr.:

Flere bilder av Glöd Sophie Elise Glöd Sophie Elise Self Tan Drops Dark

Før 339 kr
271 kr
Fri frakt
PÃ¥ lager.
Vi støtter WWF
Trygg netthandel
Rask levering
Gjennomsnittlig vurdering (2)
Retningslinjer for produktanmeldelser

Holder ikke

Av Karolinr 15.01.2023

Synes den nye versjonen er veldig dårlig ift den som var før. Denne blir du brun av med en gang. Men vasker du deg etter mange timer så vasker du det bare bort.

Synes du denne anmeldelsen er nyttig?

Iselin

Av Iselin 12.11.2022

Var veldig fornøyd med denne tidligere, dvs før den ble fornyet (flasken ble brun og produktet ble tilsatt farge). Nå er den veldig klissete og sticky. Da den er tilsatt farge (var tidligere blank), farger den av på sengetøy. Og den kan kun brukes om natten etter min mening, da den er så klissete at det ikke kan brukes sminke oppå den og man blir veldig blank i fjeset. Verken tørker eller trekker inn. Man kjenner at huden er seig. Den blir bare liggende som en klissete film over ansiktet. Testet med å blande i flere forskjellige ansiktskremer, testet forskjellig mengde krem og dråper og med kun dråper uten krem. Anbefales ikke og jeg vil ikke til å kjøpe igjen med mindre produktet endres tilbake til det det opprinnelig var.

Synes du denne anmeldelsen er nyttig?

Selvbruningsdråper som gradvis utvikler en naturlig glød og solkysset brunfarge uten at huden blir eksponert for sol! Med veiledningsfarge som tilfører ekstra glød ved påføring!

Aqua (Water), Dihydroxyacetone, Glycerin, Alcohol Denat., Pentylene Glycol, Xanthan Gum, Citric Acid.

Blandes sammen med din fuktighetskrem. Husk å vask hender etter påføring.