Bulldog Age Defence Serum

Varenummer: 80653 / Produktnr.:

Flere bilder av Bulldog Bulldog Age Defence Serum

209 kr
Fri frakt
PÃ¥ lager.
Vi støtter WWF
Trygg netthandel
Rask levering
Gjennomsnittlig vurdering (0)
Retningslinjer for produktanmeldelser

Bulldog Age Defense Serum er et serum for moden hud som er svært fuktighetsgivende uten at huden føles klissete eller fet. Inneholder et konsentrert antioksidantkompleks av rosmarin, echinacea og vitamin E for å motvirke skader forårsaket av frie radikaler. Spesielt utviklet for at huden skal føles fast, smidig og myk. 

 

Viktige ingredienser: 
Rosmarin er en aromatisk flere urter kjent for sin antioksidant egenskaper. Vår rosmarin kommer fra en bærekraftig dyrket kilde som inneholder polyfenoler som karnosinsyre.
Echinacea er en urteaktig blomstrende plante i tusenfrydfamilien. Vår Echinacea er dyrket og høstet i Storbritannia og har antioksidantegenskaper. 
Vitamin E er kjent for sine hudpleieegenskaper og brukes ofte i kosmetikk. Vi bruker en naturlig blanding av tokoferoler med en bevist antioksidanteffekt.

Aqua (Water), Caprylic/capric triglyceride, Coco-caprylate, Sodium polyacrylate, Phenoxyethanol, Glycerin, Parfum (Fragrance)*, Allaria esculenta extract, Benzoic acid, Dehydroacetic acid, Limonene, Linalool, Citric acid, Tocopherol, Sodium hydroxide.