Value Pack
The Ordinary

The Ordinary Set Of Actives - Acne scars

30 ml, 30 ml, 30 ml
377 kr
Kjøp
Fri frakt over 199 kr
Fri retur

Beskrivelse

Artikkel: C54866-54868-54873

The Ordinary Set Of Actives - Acne Scars er formulert for å redusere synligheten av kviser arr for en jevnere hudfarge. Kombinasjonen av disse tre produktene eksfolierer huden med syrer og er med på å gi støtte for hudens egen reparasjonsprosess.
AHA 30% + BHA 2% Peeling Solution: Alfa-hydroksysyrer (AHA) eksfolierer det ytre laget av huden for å lette og jevne ut hudoverflaten. Beta-hydroksysyre (BHA) eksfolierer også huden med tilleggsfunksjon for å forhindre tette porer. Denne kombinerte 32% AHA / BHA-formelen gir huden en dypere peeling og virker både mot urenheter og for økt glød. Ved kontinuerlig bruk forbedrer det ujevn hudstruktur og reduserer utseendet på fine linjer.
Azelaic Suspension 10% lyser hudtonen mens den synlig forbedrer ujevnheter i huden og har en klarende effekt på urenheter. Det er en multifunksjonsbeskyttelse for alle hudtyper og fungerer også som en effektiv antioksidant. Konsistensen er en lett kremgel.
100% Organic Cold-Pressed Rose Hip Seed Oil inneholder 100% kaldpresset og økologisk nypefrøolje. Nypefrøolje er rik på linolsyre, linolensyre og provitamin A, som alle brytes ned ved varmeekstraksjon. Prosessen med å trekke ut kaldpresset olje er kompleks, men lar deg bevare oljens egenskaper som å redusere tegn på aldring i huden og mange andre hudtilstander.
Dette settet inneholder:
Azelaic Suspension 10%
AHA 30% + BHA 2% Peeling Solution
100% Organic Cold-Pressed Rose Hip Seed Oil
Bruk:
Morgen:
Påfør Azelaic Suspension 10% på renset ansikt.
Kveld:

Påfør 100% Organic Cold-Pressed Rose Hip Seed Oil på ren, fuktig hud. En gang i uken: Bruk AHA 30% + BHA 2% Peeling Solution som en maske. Rengjør huden og vent til huden er helt tørr, ikke bruk på fuktig hud. Påfør jevnt med fingertuppene, unngå øyeområdet. La virke i maksimalt 10 minutter. Skyll med lunkent vann.

Oppdag mer

Vurderinger og anmeldelser

Det er ingen anmeldelser for dette produktet.