Linda Johansen Skincare Facial Sun Cream

SPF 50

Varenummer: 96610 / Produktnr.:

Flere bilder av Linda Johansen Skincare Linda Johansen Skincare Facial Sun Cream

Før 599 kr
449 kr
Fri frakt
PÃ¥ lager.
Vi støtter WWF
Trygg netthandel
Rask levering
Gjennomsnittlig vurdering (0)
Retningslinjer for produktanmeldelser

«Noe av det beste med denne solkremen er at den er så lett. Selv om den har høy solfaktor, føles den ikke klissete på huden og den tetter ikke porene mine, slik mange andre solkremer gjør.»’ Linda x

Produktet

Denne bredspektrede solkremen beskytter ansiktet med SPF 50. I tillegg til UVA og UVB, beskytter den også mot HEV, som er det blå lyset. Dette kan man ikke se, det brenner ikke, men det kan fremskynde aldringen i huden.

Metode

Hvis huden din er normal eller tørr, bruker du solkremen over fuktighetskrem, men under eventuell make-up. Har du en fetere hudtype, kan solkremen brukes i stedet for dagkrem, gjerne over serum og øyekrem. Påføres ansikt, hals og bryst, helst en halvtime før du skal ut i solen.

Bruk

Vi anbefaler ikke å sole seg – i hvert fall ikke ansiktet (men vi vet jo at det er lett å falle for fristelsen). Med denne solkremen er du så beskyttet som det går an å bli med en krem. Husk utsatte områder som ørene, og påfør solkrem jevnlig når du er ute i solen.

• Bredspektret beskyttelse

• Høy solfaktor

• Lett konsistens som ikke tetter porene

• Passer alle hudtyper

Aqua, Homosalate, Ethylhexyl methoxycinnamate, Ethylhexyl salicylate, Butyl methoxydibenzoylmethane, Styrene/acrylates copolymer, Glycerin, Coco-caprylate, Polyglyceryl-6 distearate, Butylene glycol cocoate, Dimethicone, Jojoba esters, Physalis angulata extract, Melanin, Polyglyceryl 3 beeswax, Caprylic/Capric triglyceride, Hydro- xyethyl acrylate/sodium acryloyldimethyl taurate copolymer, Potassium cetyl phosphate, Xanthan gum, Sorbitan isostearate, Pentylene glycol, Ethylhexylglycerin, Tocopherol, BHT, Disodium EDTA, Chlorphenesin, Cetyl alcohol, Sodium benzoate, Citric acid.