Suntique I'm Medi 100% Zinc Sun

Solkrem

Varenummer: 104539 / Produktnr.:

Flere bilder av Suntique Suntique I'm Medi 100% Zinc Sun

279 kr
Fri frakt
PÃ¥ lager.
Vi støtter WWF
Trygg netthandel
Rask levering
Gjennomsnittlig vurdering (5)
Retningslinjer for produktanmeldelser

Super for deg med eksem

Av Anders 06.04.2022

Jeg har litt eksem i ansiktet og denne fungerte veldig fint på min hud. Kan faktisk se forbedring på eksemen etter nesten en uke i bruk. Fornøyd

Synes du denne anmeldelsen er nyttig?

Veldig god solkrem

Av Atle 06.04.2022

Jeg har hatt pigmentforandringer og røde, tørre flekker i ansiktet i mange år og har blitt anbefalt å bruke høy solfaktor for å ikke forverre huden. Etter at jeg begynte å bruke denne solkremen, er jeg endelig kvitt de røde tørre flekkene. Ekstra pluss at jeg i tillegg forebygger for mer skade. Ettersom den inneholder sink, var jeg redd for at den skulle være veldig vanskelig å smøre inn slik som andre sinkkremer er. Rister jeg imidlertid tuben litt før bruk, har jeg ikke hatt problemer med å smøre den inn i huden. Kan absolutt anbefales for de som har rød, sensitiv hud og pigmentforandringer, og trenger ekstra pleie og beskyttelse!!

Synes du denne anmeldelsen er nyttig?

Love it!

Av Susanne 06.04.2022

Jeg har svært sensitiv hud og har lenge slitt med å finne solkrem jeg ikke reagerer på. Denne derimot tåler huden min veldig godt og jeg har ikke fått noen reaksjoner. Tommel opp!

Synes du denne anmeldelsen er nyttig?

Spøkelsessminke

Av Stine 05.04.2022

«Med denne tenker du ikke over om du brukes en solkrem eller en fuktighetskrem» - i motsetning til en fuktighetskrem, danner denne et tykt, hvitt lag på huden din (spøkelseshvitt hvis du faktisk bruker nok!) Prøver du å ta på mer etter et par timer i solen (slik man skal), vil du slite med å smøre den ut uten å se ut som du har på deg teatersminke. Den irriterer ikke huden, så den er fin til bruk på barn (som ikke bryr seg hvordan de ser ut…) og kan brukes rundt øynene. Får trekk for white cast og hvor vanskelig den er å smøre utover.

Synes du denne anmeldelsen er nyttig?

Hvitt, klissete lag

Av KineBerg 27.03.2022

Tok på denne før jeg dro på tur i dag og ansiktet mitt ble klissete, skinnende og veldig hvitt. Noe måtte jeg ha for å beskytte meg, så jeg tenkte samma det. Fant etter hvert ut at den er veldig vanskelig å smøre ut. Da jeg skulle ta på mer etter et par timer ute i sola, smørte jeg i flere minutter, men da jeg spurte venninen min om den var ordentlig smørt ut lo hun og spurte om jeg tulla. Hun sa det så ut som jeg hadde på teatersminke. Da jeg kom hjem så jeg at haken min var tørr og at den hadde lagt seg i de tørre partiene, så den er hvertfall ikke hydrerende/fuktighetsgivende. Jeg så rett og slett litt gal ut. Det positive er at den ikke svir om du bruker den rundt øynene. For referanse så har jeg veldig lys, fet kombinasjonshud som er dehydrert om vinteren.

Synes du denne anmeldelsen er nyttig?
For deg med tørr, sensitiv og med rødhet i huden. Også tilpasset deg med rosacea, eksem og psoriasis. Også tilpasset barn.
Vi vet at det kan være vanskelig å finne en god, ikke-irriterende solkrem for sensitiv hud og at mange solkremer for tørr hud ikke er fuktighetsgivende nok. Heldigvis lager de i Sør-Korea de beste solkremene vi noen gang har prøvd, som alltid tar hensyn til hudtypen din. De har til og med alternativer for tørre, sensitive, problematiske hudtyper.
Dette fantastiske produktet fra Suntique er en utrolig skånsom og hudvennlig solkrem laget for effektivt å blokkere UV- og UVB-stråler samtidig som den tar vare på selv den mest sensitive huden. Hvordan? Filtrene er 100 % fysiske og basert på sinkoksid, som gir utmerket beskyttelse mot UV-stråler samtidig som den beroliger og mykgjør huden. Dette har vist seg å være den beste komponenten for å beskytte den tørreste og mest sensitive huden mot solen! Solkremen inneholder også et trippelt hyaluronsyrekompleks og ekstrakter av gotu kola og lakris for å fukte huden og styrke dens naturlige barriere, men har ingen nanopartikler eller kunstige parfymer som kan irritere huden. Siden formelen er vannbasert, er kremen lett, men svært fuktighetsgivende. Med denne tenker du ikke over om du brukes en solkrem eller en fuktighetskrem.
* UV-filter 100 % fysisk mineral (sinkoksid) solkrem
* Lindre sensitiv hud
* Ingen kunstig duft og uten nano materiale
* Vannbasert formula

Aqua (Water), Zinc Oxide, Coco-Caprylate/Caprate, Propanediol, Glycerin, Pentylene Glycol, Polyhydroxystearic Acid, Glycyrrhiza Uralensis (Licorice) Root Extract, Centella Asiatica Extract, Ecklonia Kurome Extract, Beheneth-25, Methyl Methacrylate Crosspolymer, Silica, Triethoxycaprylylsilane, Cetearyl Olivate, Sorbitan Olivate, Hydroxyethyl Acrylate/Sodium Acryloyldimethyl Taurate Copolymer, Glyceryl Stearate, Ammonium Acryloyldimethyltaurate/VP Copolymer, Caprylyl Glycol, Polyacrylate Crosspolymer-6, Disodium EDTA, Xanthan Gum