Valentines-dufter til han og henne

 

Kjærligheten står for tur. Hva er vel ikke bedre gave enn en ny duft til din kjære? Vi har noen fantastiske nyheter til både han og henne.

 

Til ham

Jimmy Choo Urban Hero Gold

Jimmy Choos nye Urban Hero Gold Edition er en sofistikert duft med et voldsomt kreativt hjerte. En duft av motsetninger og kontraster der natt møter dag, eleganse møter edgy og kunst møter liv. Kjenner du mannen din igjen i disse beskrivelsene: mystisk, selvsikker, kreativ og vågal? Da er dette den riktige duften for han. Duften åpner med friskheten til ananas og blodappelsin. I hjertet finner vi lavendel og tonkabønner. Duften avslutter med en jevn og sofistikert base av sandeltre og mose.

Karl Lagerfeld New York

Ta med din kjære på en reise til New York! Under sine vanlige reiser til Manhattan elsket Karl Lagerfeld å bo i det pulserende nabolaget Soho. Dette var et sted som påvirket hans arbeid som designer, og hvor kreativiteten blomstret. Like storslått og blendende som New York, frembringer duften øyeblikkelig en følelse av friskhet og energi. Livlige og krydrede noter av lime, basilikum og pepper fremkaller den fantastiske følelsen av å sette sin fot i New York for første gang.

Coach Man

Coach mannen er en mann med mange sider: han er autentisk og tilbakelent, frimodig og kul. Han elsker storbylivet i New York og er alltid på farten. Denne duften gjenspeiler akkurat dette. En ren, sexy maskulinitet som blander friskhet og sensualitet. Duften åpner med fruktige noter av frisk grønn nashi pære og krydret kardemomme og avslutter med varmen fra vetiver.

Dolce&Gabbana The One for men Gold

The One Gold hyller mannen med sin magnetiske tiltrekningskraft. En ekte gentleman, selvsikker i egen eleganse og sin unike stil. I toppnoten finner vi en energisk kombinasjon av fruktig italiensk bergamott, og syrlig blodappelsin.  Denne energiske kombinasjonen møter hjertet av duften med aromatiske noter av muskatsalvie og kardemomme. Mystisk patchouli og amber i bunnen gir duften et intenst og maskulint preg.

Til henne

Boucheron Serpent Boheme

Slagen er en ikonisk figur av Boucheron, full av symboler og historie. Den er beskyttende, et tegn på kjærlighet og et løfte om lykke. Denne duften er selvet beskrivelsen av en uavhengig, fri og åpen kvinne. Duften åpner med den pikante saftigheten til mandarin og den deilige fruktigheten til solbær. I hjertet finnes feminin rose sammen med hvite noter av sjasmin. Noter av sandeltre, patchouli, musk og rav gir en siste touch og avslutter en elegant, unik og uforglemmelig duft.

Jimmy Choo I Want Choo

Du kommer ikke nærmere en duft som passer perfekt til valentines. Både den glitrende røde esken og flakongen i ferskenfarge med gulldetaljer oser av kjærlighet og luksus. Denne floralske orientalske duften passer perfekt til den feminine og lekne kvinnen. Men noter som fersken, mandarinjuice, rød edderkopplilje, jasmin bambac, vanilje og benzoin er dette en sikker vinner.

Narciso Rodriguez Neroli Ambree

Narciso eau neroli ambree en forførende duft som feirer kvinnens skjønnhet, utstråling og styrke. Denne nydelige florale duften inneholder noter av appelsinblomst, forsterket av blomsten fragnipani for å skape en ny og magisk blomsterduft. Med toppnoter av neroli oppleves duften som varm og energisk. I hjertet av duften finner vi signaturnoten til Narciso Rodriguez, musk, som blir fremhevet av lune bunnoter av sedertre og amber.

Dolce&Gabbana The One Gold

The One Gold feirer kvinnen som stråler eleganse i alt hun gjør. Hun er selvstendig og sjarmerende, generøs som få, og sprer glede hvor enn hun går. Hun er seg selv, og hennes glede og karisma stråler fra innsiden. The One Gold representerer den sterke og moderne kvinnen som oser feminitet. Duften åpner med energiske toppnoter av italiensk mandarin og saftig plomme, med et lite hint av spicy rosa pepper. De fruktige toppnotene løftes av duftens florale hjerte, hvor rose er kombiner t med sensuell jasmine og livlig liljekonvall for å kreere en energisk og feminin blomsterbukett. Duftens florale bukett myknes opp med bunnoter av mystisk patchouli og søte noter av vanilje for å kreere et sensuelt og forførerisk uttrykk.

Se hele vårt parfymeutvalg her.