Bareminerals foundation guide

BareMinerals foundation guide

Publisert 23. feb 2018 14:29, Oppdatert 10. apr 2018 12:02

BareMinerals er en bestselger blant våre foundations, og når du har prøvd mineralsminke går du sjelden tilbake. Sortimentet er bredt og består i dag av både flytende, løs og fast foundation som alle er tro til konseptet om å inneholde naturlige ingredienser. Her får du tipsene som tar det beste ut av din bareMinerals foundation.

Hvordan velge rett foundation?

Foretrekker du flytende, løs eller fast konsistens på din foundation? Det er fordeler og ulemper med alle, men det er din hudtype som bør avgjøre valget ditt. For deg med normal til fet hudtype kan tørr konsistens som løst og fast mineralpudder gjøre underverker med sin absorberende effekt. Våre produkter har en unik evne til å smelte på huden etter påføring, men tørr foundation legger seg likevel utenpå huden, og er derfor også velegnet for en sensitiv hudtype.

Har du derimot en tørr hudtype, eller og du har moden hud som krever litt ekstra fuktighet kan det være en fordel å bruke flyende mineralsminke. Den flytende konsistensen i BarePRO Liquid Foundation tilfører fukt og gir 24 timer med den perfekte dekking, og du unngår at linjene blir tydeligere når det samler seg make-up. Hvis du har en fet hudtype med linjer finnes det også matte produkter i denne kategorien, som bareMinerals Matte Foundation SPF15.

 

Er du på utkikk etter et dekkende produkt? bareMinerals BarePRO Performance Wear kombinert med børsten, bareMinerals Core Coverage Brush vil gi et dekkende resultat som skjuler eventuelle ujevnheter som for eksempel hyperpigmentering eller andre fargeforskjeller. Varierer ditt behov for dekking? BareMinerals Pure Serum Foundation lar deg velge selv, 2 dråper gir noe dekking, 4 medium og 6 dråper gir deg full dekkevne, da ingen dager like. En foundation som derimot jevner ut og gir glød snarere enn å dekke er, bareMinerals Complexion Rescue.

 

For deg med uren hud har bareMinerals utviklet en helt egen serie med hele 11 nyanser, bareMinerals Blemish Remedy Foundation, som et utviklet for å jevne ut, roe ned og redusere acne og store porer. I denne serien finnes det i tillegg en god ansiktsvask, bareMinerals Blemish Remedy for deg om er plaget av uren hud.

 

Velg en foundation farge som matcher din hudtone


Det kan være vanskelig å finne rett foundation som ser naturlig ut mot din hud. En av våre bestselgere er bareMinerals Original Foundation SPF 15, og her finnes det mengder av ulike farger slik at du finner din perfekte match. Et godt tips er å se nærmere på blodårene på innsiden av håndleddet. Dersom dine blodårer ser blågrønne ut, er dette et tegn på at du har en gul og varm undertone i huden, ser du derimot toner av blålilla, har du en rosa og kald undertone. Det viktigste er å velge rett produkt til deg, ikke den foundation som har den fineste fargen på flaska. De fleste jenter med skandinavisk utseende bør nemlig bruke gultone, noe som ikke ser så bra ut dersom du går etter utseendet på innholdet. Les mer om valg av rett foundation farge her