Pukka Castor Oil

Publisert 01.01.0001 00:00:00

Mange skjønnhetsbloggere sverger til castor-olje for både fyldigere vipper og mykere hud. Her kan du lese om fordelene til superoljen.

Castor Oil fra Pukka er en økologisk kaldpresset olje som kan brukes til så mangt. Tradisjonelt er den brukt for å bistå kroppen med renseprosessen og berolige huden. Castor-olje har blitt en stor hit blant bloggere, youtubere og skjønnhetsgeeks for sine mange gode egenskaper, og er absolutt et produkt som kan være kjekt å ha på baderomshylla.

Mykere hud

Castor-olje er ypperlig næring for tørr hud og kan smøres rett på huden. Den gjør huden myk og smidig, og inneholder ingen skumle igredienser. Oljen fra Pukka er bærekraftig dyrket og 100 % sporbar.

Ømme muskler

Har du støle og ømme muskler? Da kan castor-oljen hjelpe deg. Den er effektiv mot ømme og støle muskler, og påføres da som omslag. Fukt en klut i oppvarmet castor-olje og legg på det området som er berørt. Dekk til med plast og legg en varmeflaske på toppen. La det virke i 20 minutter.

Massasjeolje 

Castor-olje fra Pukka er perfekt å bruke som massasjeolje. Den har en god konsistens og inneholder store mengder av vitamin E og essensielle, umettede fettsyrer som omega-6, som stimulerer blodsirkulasjonen på hudens overflate.

Kan redusere akne 

Mange sliter med akne og uren hud, og castor-olje kan ha en god effekt på dette. Oljen kan redusere inflammasjonsrelaterte symptomer i huden, og inflammasjon ses på som en av faktorene som fører til akne. Bakterier i huden er også assosiert med akne, og med sine antibakterielle egenskaper kan castor-olje fungere som en god rens for huden. Dessuten kan oljen være med på å berolige irritert hud, også på grunn av sine naturlige fuktgivende egenskaper.

Fyldigere vipper og bryn

Pukkas Castor Oil ble blant annet kåret til "best i test" blant flere kjente vippeserumsmerker i TV2 hjelper deg. Oljen har fått mye oppmerksomhet på grunn av sin gode effekt på hårvekst, og kan brukes på vippene, øyenbryn eller i hodebunnen for å fremme veksten.

Hvis du har sensitiv hud bør du først teste på et lite område. Unngå å få oljen i øynene. 

Du kan gjerne dyppe en finger i oljen og smøre på brynene og ved vipperøttene. Hvis du synes det er lettere å bruke en vippekost kan du gjerne gjøre det.

En av Blush sine kunder, Charlotte, som har prøvd oljen, sier dette om produktet: "Har brukt denne i over 1 år nå og er helt frelst. Bruker den både til øyenvipper, øyenbryn og som olje på huden under fuktighetskremen på kvelden. Aldri hatt så lange øyenvipper eller så fyldige bryn før."