Guide - Finn din duft blant sommerens nyheter!

Er du på jakt etter årets sommerparfyme? Uansett om du foretrekker en frisk, floral eller fruktig parfyme finnes det noe for deg blant årets nyheter. Sjekk ut sesongens herligste duftnyheter her!

Coach Dreams Sunset

Dreams Sunset er inspirert av «golden hours» og minnerike bilturer med gode venner. Duften bringer frem varmen du føler i det minner blir skapt og magien av alle muligheter du har fremfor deg. Dette er en floralsk og fruktig duft med noter av pære, bergamott, jasminblomst, tonkabønner og vanilje. Beskriver du din kjære som søt og leken, er dette duften for henne!

 

Jimmy Choo Man Aqua

En ny bølge av friskhet har ankommet! Man Aqua tar deg med til selve hjerte av havet. Mens du venter på den perfekte bølgen, kjenner du havbrisen slå imot deg. De akvatiske notene får deg til å kjenne adrenalinet bruse.

Man Aqua er for den lidenskapelige mannen som både er kul, men har en uanstrengt eleganse. Perfekt for en ekte surfer.

 

Boucheron Quatre Iconic

I dag fortsetter Quatre sagaen ved å tiltre med en elegant gullfarge, en hyllest til Classic ringen. Dette er duften for den selvsikre og glamorøse kvinnen som alltid har et smil om munnen. Quatre Iconic er en fruktig og floralsk duft, som du definitivt lyser opp rommet med.

Karl Lagerfeld Rome

City Collection er en hyllest til Karl Lagerfelds liv. I 2022 går reisen til Roma, hvor Karl bodde. Han var fasinert av den fantastiske arkitekturen og mytologien i denne byen. 

Rome er en frisk og floralsk duft som hyller middelhavsbyen. Duften tar oss med på en romantisk gåtur gjennom en bukett av hvite blomster, saftig appelsin og sofistikert rav.

 

DOLCE LILY 50ml 

Dolce Lily, det sprudlende medlemmet I Dolce familien. Duften uttrykker den autentiske og omsorgsfulle siden til Dolce jenten. En glitrende og fruktig-floral parfyme som representerer hennes personlige utvikling mot en selvstendig og ung kvinne. 

Dolce Lily hyller den sjarmerende rosa liljen, som er et symbol på feminitet og godhet. Parfymen er frisk, fruktig og floral, og kombinerer den delikate akkorden av rosa lilje med eksotisk pasjonsfrukt, og myke sensuelle noter av musk. Glødende og full av energi, Dolce Lily viser en autentisk attitude i Dolce linjen.  

 

Karl Lagerfeld Classic Grey

Karl Lagerfelds Classic linje har alltid vært en bestselger siden den ble lansert i 1978. Nå kommer den nye Classic Grey som bare må prøves. Den klassiske duften utstråler moderne sensualitet, og den rene og elegante flasken er et symbol på designerens karisma. Classic Grey er alltid en vinner uansett hvor du skal, med deilige noter av lavendel, sedertre og mose. En duft laget for den selvsikre og stilige mannen.

Van Cleef Neroli Amara

Van Cleef & Arpels er et litt mer eksklusivt duftmerke. Deres Collection Extraordinaire hyller de edleste ingrediensene i duft, akkurat som de reneste edelstener som blir brukt i smykkene deres.

Neroli Amara er bestselgeren i hele duftuniverset. Denne duften blir kalt for «A Flower for a princess», etter en vakker historie om prinsessen av Neroli som hadde en grenseløs kjærlighet til Amara appelsintreet. Med noter som sitron, mandarin, bergamott, pepper, cypress og appelsinblomst er dette er en lett, frisk og grønn duft for den elegante kvinnen.

 

Light Blue Italian Love Pour Femme

Dolce & Gabbana Light Blue Italian Love er den siste versjonen fra den ikoniske duftlinjen Light Blue.

Kjærlighetshistorien fortsetter, og i år går turen til magiske Capri fylt med sol og varme. Duften åpner opp med den avhengighetsskapende duoen av friske epler og syrlige sitroner fra Calabria. Hjertenoten har fått en ny sensuell og floral fasett, blomsten ambrette. Helt til slutt, i bunnoten finner vi de varme notene seder- og sandeltre som runder av denne varme avhengighetsskapende duften. 

Oppdag den nye parfymen og bli tatt med på en reise, og gjenopplev din aller første sommerromanse.   

 

Light Blue Italian Love Pour Homme

Dolce & Gabbana Light Blue Italian Love er den siste versjonen fra den ikoniske duftlinjen Light Blue.

Kjærlighetshistorien fortsetter, og i år går turen til magiske Capri fylt med sol og varme. Light Blue duften blir gjenskapt med en bølge av friskhet med en fruktig, bitter og syrlig grapefrukt. Mens en varm, fuktig og grønn fiol setter et energisk preg på duften. Bunnoten inneholder røkt patchouli som skaper en maskulin og varm herreduft.’

 

Narciso Rodriguez – Musc Noir Rose

Den sensuelle og feminine duften MUSC NOIR ROSE markerer et nytt kapittel i "for her" historien om den modern og feminine kvinnen. Med denne parfymen, viser hun sin sårbare og autentiske side. 

Enda mer sensuell og lettere enn for her MUSC NOIR, blomstrer den amber-florale duften MUSC NOIR ROSE med en ny og fyldig blomsterbukett av tuberose. 

Dens energiske fasetter smelter sammen med signatur hjertenoten musk, og et hint av saftig plomme for å kreere en følelse av intimitet. Toppnotene er av italiensk bergamott olje, blir fremhevet med rosa pepper, en søt fruktig note, mens bunnoten inneholder orientalsk, kremete vanilje for en sensuell og avhengighetsskapende duft.