Oppdag vårens hudpleie

 

Endelig er våren her, og det betyr nye og herlige hudpleieprodukter i "hyllene" våre! Her viser vi deg sesongens hotteste nyheter fra Clarins, Peter Thomas Roth, Bioeffect og Filorga

 

Hudens behov endrer seg gjennom året, og nå som våren er her står hudpleie som gir glød og energi øverst på ønskelisten. 

POTENT-C fra Peter Thomas Roth

Har du testet øye-patches før og opplevd den avkjølende og oppløftende følelsen det gir? Hvis svaret er nei er det virkelig på tide, for dette er hudpleie som gir umiddelbar effekt. POTENT-C Power Brightening Hydra-gel Eye Patches fra Peter Thomas Roth lysner opp huden under øynene, så her kan du si farvel til mørke ringer! I tillegg fjerner de trøtthetstegn og får deg til å se mer opplagt ut. De jevner også ut hudtonen og gjør huden fastere. What's not to love? 

I tillegg til å være fullproppet med vitamin C finner du blant annet vitamin E og ferulinsyre i disse patchesene, noe som booster effekten av C-vitaminen ytterligere. Det er også koffein på ingredienslisten, som bidrar til at disse eye-patchesene er noen råtasser på mørke ringer og hevelser. 

Se alt fra Peter Thomas Roth her.

EGF Power Cream fra Bioeffect

Bioeffect er kjent for å ligge helt fremme når det kommer til forskning på hudpleie og er helproffe på cellefornyelse og å gjennopprette hudens opprinnelige glans. Nå har de lansert EGF Power Cream som er en svært avansert og dypt nærende ansiktskrem designet for å redusere synlige tegn på aldring. Kremen inneholder Bioeffects unike EGF-formula som virkelig setter fart på anti-age-prosessen ved å stimulere kollagenproduksjonen. Denne kremen er optimal for en hud som trenger næring og komfort. 

Den nye superkremen inneholder aktive ingredienser som hyaluronsyre og niacinamide, som blant annet bidrar til en jevnere hudtone og å redusere fine linjer. Den har også beta-glucan, som er en topp ingrediens for tørr hud, da den mykgjør og reparer. EGF Power Cream inneholder også shea-smør, squalane og nattlysolje som bidrar med essensielle fettsyrer, næring og fukt.  

Tips!  Bruk EGF Serum under EGF Power Cream for den optimale anti-age-effekten.

Se alt fra Bioeffect her.

 

Total Eye Contour Gel fra Clarins

Hvis du ser etter en øyekrem som umiddelbart eliminerer trøtthetstegn rundt øynene er Total Eye Contour Gel produktet for deg! Øyekremen reduserer mørke ringer og hevelser under øynene og gir deg et mer våkent og livlig blikk. Den inneholder økologiske ekstrakter av gingko biloba, også kalt tempeltre, kornblomst og aloe vera. Denne øyekremen kan du bruke morgen og kveld, men den kan også brukes oppå makeup og fungere utmerket som en primer.

Tips! Oppbevar Clarins Total Eye Contur Gel i kjøleskapet for en mer kjølende og drenerende effekt.

Se alt fra Clarins her.

Time Filler 5 XP fra Filorga

Time-Filler 5 XP Correction Cream er en rikt nærende, fuktighetsgivende krem som er optimal for en normal til tørr hud. Filorgas bestselgende Time-Filler-krem er inspirert av fem estetiske behandlinger for å virke på fem typer rynker: mimikk-rynker, dype linjer, overfladiske linjer, hals-rynker og spor av dehydrering. Her med Time-Filler 5 XP har du en oppdatert formel for optimal effekt!

Kremen inneholder blant annet tripeptid, hyaluronsyre, strandlilje og vegetabilsk ekstrakt, som gjør dette til en intensiv multikorrigerende dag- og nattkrem som gjør at huden både ser og føles myk og smidig.

Kremen kommer også i en gel-utgave, som er perfekt for deg som har en fetere/kombinert hud: Time-filler 5 XP Gel Créme.

Se alt fra Filorga her.