Geir Ness

Parfymegrüderen Geir Ness bestemte seg for å flytte fra Oslo i ung alder til Los Angeles for å følge drømmen som skuespiller. Hans nordiske utseende og aksent, fikk raskt oppmerksomhet i Los Angeles og han ble ofte spurt hvor han kom fra og hvilke dufter som kom fra Norge.
Geir oppdaget at Norge ikke hadde en egen duft, og bestemte seg for å bli den første norske parfymeskaperen. Hans mor, Laila, var en stor støttespiller og inspirasjon for Geir, hvilket resulterte i at hans første parfyme skulle oppkalles etter henne. Noen år senere utviklet han herreduften Geir – The Power of Norway.

Laila - The Essence of Norway
Inspirasjonen er norsk natur; norske fjell, norske fjorder og norske blomster. Vi kan trygt si at dette er ”Norge i en flaske”. En frisk og naturlig duft som består av naturlige oljer og lavendel. Parfymen er uten syntetiske ingredienser og blander seg med hudens egne oljer slik at den holder seg frisk hele dagen.

Geir – The Power of Norway
Duften er frisk og naturlig. Den består av naturlige oljer fra skogsblader, urter, og lavendel. En ren og maskulin duft.