Mandyskin

Mandy IPL 2.0

White
1 606 kr
Velg
Fri frakt over 199 kr
Fri retur
* Produktet er automatisk priset.

Beskrivelse

Artikkel: 114621

Mandy er bygd på teknologien "IPL" (Intens pulserende lys) som setter hårveksten i dvale ved å utnytte varmt og skånsomt lys. Våre brukere ser vanligvis langvarig hårreduksjon etter bare fire behandlinger.

Mandy IPL 2.0 vil gjøre IPL hårfjerningsbehandling enda raskere, tryggere og enklere. Dette apparatet er laget av materialer av høy kvalitet, teknologi og brukeropplevelse. Med den høyteknologiske hudsensoren bestemmer apparatet hvilket intensitetsnivå som er optimalt for deg og gir deg den mest effektive behandlingen som er mulig.

Smart hudsensor:

Sensorene justerer automatisk behandlingen for din unike hud. Personlige behandlinger for utmerkede resultater og en glatt hud.

Garantert glatt hud:

Ved fortsatt bruk fører det til langvarig hårreduksjon. Lyset treffer melaninet i hårsekken, som bryter syklusen av hårvekst.

Prisgunstig salongluksus:

En opplevelse og teknologi som tidligere bare var matchet av salongene. Få prisgunstig og glatt hud som på salong hjemme."

Bygd for hastighet:

Behandle hele kroppen på under 20 minutter. Vi har gjort Mandy 2.0 til en av de raskeste enhetene med opptil 100 blink per minutt. Og et større blinkvindu."

Vurderinger og anmeldelser

Det er ingen anmeldelser for dette produktet.