Remington Silk

AC9096 Hair Dryer

Varenummer: 20731 / Produktnr.:

Flere bilder av Remington Remington Silk

664 kr
Fri frakt
PÃ¥ lager.
Vi støtter WWF
Trygg netthandel
Rask levering
Gjennomsnittlig vurdering (0)
Retningslinjer for produktanmeldelser

Remington Silk AC9096 er en hårføner som garantert vil sikre deg et glansfullt og profesjonelt resultat.

Maksimal effekt for perfekt resultat: Den avanserte AC-motoren gir deg 2400 watt og en luftstrøm på 140 km/t vil du få samme effekt som hos en profesjonell frisør. Hårføneren er skånsom mot håret til tross for høy effekt. Turboboost-funksjonen øker lufthastigheten med 10% for enda raskere tørking.

Profesjonell AC-motor: Hårfønere med AC-motor brukes i profesjonelle frisørsalonger, i hovedsak på grunn av den kraftfulle luftstrømmen. De har i tillegg mye lengre levetid sammenlignet med en standard DC-motor. Med en profesjonell hårføner får du ikke bare raskere tørking, men også mer stillegående drift.

Profesjonell styling: Hårføneren leveres med en tynn konsentrator og en spreder noe som gjør det enkelt å oppnå en glamorøs frisyre. Ledningen har en lengde på 3 meter for fleksibel styling.

Ionisk behandling: Hårføneren gir deg ionisk behandling med 90 % flere ioner. Du er med dette sikret et glansfullt resultat uten statisk elektrisitet.

Innstillinger: Velg mellom tre hastighetinnstillinger og tre temperaturnivå for ønsket effekt. Helt kalde "shots" sørger for at frisyren setter seg.

Garanti: Denne hårføneren er et kvalitetsprodukt med 5 års garanti.

Inkludert: - Tynn konsentrator - Spreder