Remington

Silk

AC9096 Hair Dryer
666 kr
Kjøp
Fri frakt over 199 kr
Fri retur
* Produktet prissettes automatisk | Kan ikke kombineres med rabattkoder.

Beskrivelse

Artikkel: 20731

Remington Silk AC9096 er en hårføner som garantert vil sikre deg et glansfullt og profesjonelt resultat.

Maksimal effekt for perfekt resultat: Den avanserte AC-motoren gir deg 2400 watt og en luftstrøm på 140 km/t vil du få samme effekt som hos en profesjonell frisør. Hårføneren er skånsom mot håret til tross for høy effekt. Turboboost-funksjonen øker lufthastigheten med 10% for enda raskere tørking.

Profesjonell AC-motor: Hårfønere med AC-motor brukes i profesjonelle frisørsalonger, i hovedsak på grunn av den kraftfulle luftstrømmen. De har i tillegg mye lengre levetid sammenlignet med en standard DC-motor. Med en profesjonell hårføner får du ikke bare raskere tørking, men også mer stillegående drift.

Profesjonell styling: Hårføneren leveres med en tynn konsentrator og en spreder noe som gjør det enkelt å oppnå en glamorøs frisyre. Ledningen har en lengde på 3 meter for fleksibel styling.

Ionisk behandling: Hårføneren gir deg ionisk behandling med 90 % flere ioner. Du er med dette sikret et glansfullt resultat uten statisk elektrisitet.

Innstillinger: Velg mellom tre hastighetinnstillinger og tre temperaturnivå for ønsket effekt. Helt kalde "shots" sørger for at frisyren setter seg.

Garanti: Denne hårføneren er et kvalitetsprodukt med 5 års garanti.

Inkludert: - Tynn konsentrator - Spreder

Vurderinger og anmeldelser

Det er ingen anmeldelser for dette produktet.