Remington

CI89H1 HYDRAluxe 32mm Wand

Variant

599 kr
Kjøp
Fri frakt over 199 kr
Fri retur
* Produktet prissettes automatisk | Kan ikke kombineres med rabattkoder.

Beskrivelse

Artikkel: 88587

Gjør håret ditt klart til enhver anledning med Remington Hydraluxe krølltang, som hjelper deg med å få flotte krøller og beskytter håret ditt mot varmeskader ved hjelp av HydraCare-teknologi. Med det keramiske MoistureLock-belegget forblir håret ditt glansfullt og forhindrer tørt hår, og takket være den raske oppvarmingen kan du bli klar på kort tid.

HydraCare-teknologi
Den unike HydraCare-teknologien vil beskytte håret ditt mot skader og lar deg style håret ditt med lavere temperaturer som likevel gir flotte resultater.

MoistureLock-belegg
Pass på at håret ditt ser vakkert ut. Det keramiske MoistureLock-belegget sørger for at håret ditt er sunt og bidrar til glansfullt hår.

Rask oppvarming
Styling av hår kan være tidkrevende, men ikke med Remington. Med bare 30 sekunder oppvarmingstid er krølltangen klar til bruk umiddelbart.

5 temperaturinnstillinger
Tilpass temperaturen til din hårtype og unngå skade på håret. Du kan velge mellom fem temperaturinnstillinger opptil 210 °C.

Auto-av
Ikke bekymre deg for å glemme å slå av rettetangen. Etter 60 minutter vil krølltangen skru seg av automatisk for å forhindre brannskader.

Inkludert i pakken:
- Stylinghanske
- Oppbevaringsveske

Vurderinger og anmeldelser

Det er ingen anmeldelser for dette produktet.