Rahua

Hydration Conditioner

Refill

Størrelse

439 kr
Kjøp
Fri frakt over 199 kr
Fri retur
* Produktet er automatisk priset.

Høydepunkter

Økologisk
Økologisk

Beskrivelse

Artikkel: 89501

Laget for å revitalisere tørr og dehydrert hår. Denne rike og kremaktige formelen inneholder et plantebasert kompleks med sjeldne Amazonoljer og naturlige proteinbindende sukker som driver fuktighet dypt inn i hvert hår. Sammen med tropisk duft av pasjonsfrukt og mango, balanserer, fukter og styrker denne innovative formelen håret samtidig som den mykgjør og gir glans. 

Gir maksimalt med fuktighet
- mykgjør hårrøttene
- forebygger krusete hår
- gir glans 

Stjerneingredienser:
MORETOLJE: Rik på vitaminene A, C og E, essensielle fettsyrer, tokoferol og karotenoid, spesielt beta – karotenoider. Beskytter håret mot skadelige UVA stråler. 
RAHUA (UNGURAHUA) Kvinner fra Amazonas har lenge brukt denne oljen fra treets nøtter for å nære og styrke håret. Det styrker svake, skadede hår, nærer og tilfører velvære til hår og hodebunn til det bedre. De små molekylene presser fargepigmenter dypere inn i hårakselen og forårsaker farge for lengre holdbarhet. 

SACHA INCHI
Frø fra denne planten er ekstra rike på omega 3 fettsyrer og antioksidanter som vitamin A og E. Sacha Inchi olje binder hårets fuktighet og beroliger hodebunnen. 

ØKOLOGISK MANGO SUGAR
Denne tropiske frukten gir en lett, men ustoppelig duft og inneholder sukker som binder oljeprotein til håret for maksimal fuktighet.

Vurderinger og anmeldelser

Det er ingen anmeldelser for dette produktet.