Starskin

Coco Nuts

Nourishing Hot Oil Hair Mask
115 kr
Kjøp
Fri frakt over 199 kr
Fri retur
* Produktet er automatisk priset.

Høydepunkter

Farget hår
Farget hår
Tørt hår
Tørt hår
Farget hår
Farget hår
Tørt hår
Tørt hår

Beskrivelse

Artikkel: 101861
COCO-NUTS™ nærende maske med varm olje
Den ULTIMATE forsjampo med varm olje som inneholder Moder Naturs BESTE NÆRINGSSTOFFER og tidstestet ayurvedisk herbologi! Virgin kokosnøtt er VITENSKAPELIG BEVIST (Princeton University) som den ENESTE naturlig olje som trenger helt inn i hårstrået slik at dette repareres INNENFRA OG UT.
Varm opp, påfør håret og bruk en varmebevarende hette for at ingrediensene skal trenge MAKSIMALT inn. Håret virker yngre og mykere, sterkere og mer volum. Og det får en glans som det aldri før har hatt! Slik gjør du:
1. Varm opp hårmaskeemballasjen uten å åpne den i en mikrobølgeovn i 20 sekunder. Eller la den ligge uåpnet i en mugge med varmt vann i 30 sekunder.
2. Vent til emballasjen har blitt nedkjølt, slik at du kan ta på den. Klipp langs den stiplede linjen. Masser den varme oljen inn i tørt hår og hårbunn, fra røttene til tuppene..
3. Dekk til med hetten som følger med. La virke i minst 20 minutter. TIPS: For de aller beste resultater, la virke over natten.
4. Skyll to ganger med en klarnende sjampo, og eventuelt med en balsam.
Anbefalt bruk:
En til to ganger i uken. Brukes med en gang etter åpning. Passer for normalt, tørt og farget hår. Varmebevarende hette følger med.
Forsiktig: Varmt! For høy varme kan føre til lekkasje. Kun for utvortes bruk. Unngå kontakt med øynene. Hvis kontakt med øynene, skyll med vann. Oppbevares utilgjengelig for barn. Oppbevares på et kjølig, tørt sted, og ikke i direkte sollys.

Vurderinger og anmeldelser

Det er ingen anmeldelser for dette produktet.