Color Wow

Dream Coat

Supernatural Spray
399 kr
Velg
Fri frakt over 199 kr
Fri retur
* Produktet er automatisk priset.

Høydepunkter

Vegansk
Vegansk
Anti-friss
Anti-friss
Glansgivende
Glansgivende

Beskrivelse

Artikkel: 52963

Kruskontrollprodukt nummer 1 – varer gjennom 3–4 sjamponeringer.

Colorwow Dream Coat er en revolusjonerende hårspray som er designet for å gi en perfekt og varig frizzfri glans. Produktet har en unik formel som gir en usynlig beskyttende barriere på hvert hårstrå, noe som bidrar til å beskytte håret mot fuktighet og frizz. Dream Coat er egnet for alle hårtyper og gir en langvarig beskyttelse mot fuktighet i opptil 3-4 dager.

Colorwow Dream Coat er enkelt å bruke. Spray produktet på håret mens det er fuktig og bruk deretter en føner for å aktivere ingrediensene. Produktet kan også brukes på tørt hår for å friske opp og forlenge stylingen. Dream Coat gir ikke bare en langvarig beskyttelse mot fuktighet, men gir også håret en fantastisk glans og glatthet.

Denne hårsprayen er utviklet av et team av hårstylister og frisører, og den er kjent for å gi en profesjonell frisør-styling hjemme. Colorwow er kjent for å tilby høykvalitets produkter som gir et fantastisk resultat, og Dream Coat er ikke noe unntak.

Colorwow Dream Coat er også et skånsomt og trygt produkt å bruke. Det er fri for skadelige kjemikalier og ingredienser som kan skade eller irritere hodebunnen eller håret. Det er også fritt for sulfater, parabener og ftalater.

– Fungerer som en mini-keratinbehandling
– Forvandler alle hårtyper og gir glansfullt, blankt, krusfritt resultat
– Nøkkelen til Chris Appletons glassblanke frisyrer
– Ingen sulfater, ingen kondisjoneringsmidler, ingen parabener, ikke testet på dyr, glutenfri, vegansk

Vurderinger og anmeldelser

Det er ingen anmeldelser for dette produktet.