Pakkedeal
Kérastase

Genesis Routine

For Thinning Hair
1 471 kr
Kjøp
Fri frakt over 199 kr
Fri retur

Høydepunkter

Skadet hår
Skadet hår
Hårtap
Hårtap

Beskrivelse

Artikkel: C84320-84322-84324-84323

Produktene inneholder Anti Hair-Fall Fortifying, som er utviklet for svakt hår som lett påvirkes av hårtap. på grunn av ødelagte hårstrå. Den kremete formelen hindrer hårstråene i å bryte av og gir håret en utrolig lett følelse. Det bidrar til å gjøre hårstrået sterkere og forbedrer den naturlige motstanden for å redusere risikoen for hårtap. fordi hårstråene er brutt av. 

Bain Hydra Fortifiant Shampoo renser håret skånsomt samtidig som det styrker fiberen. Det milde renseproduktet lindrer og fukter håret fra rot til spiss og gir håret en lett følelse.

* Fondant Renforcateur Conditioner jevner ut, styrker og myker opp hårfestet samtidig som det gir næring uten tynge håret ned. Balsamen gjør håret glattere, blankere og sterkere.

* Défense Thermique åfukter og styrker håret samtidig som det beskytter mot varme opp til 220 °C for å redusere risikoen for at hår faller på på grunn av ødelagte hårstrå. Håret blir skinnende og mykt med en silkeaktig følelse.

* Genesis Masque Reconstituant  gir intensiv næring, styrker håret og gjør det lettere å filtre ut for å redusere risikoen for håravfall på grunn av; ødelagt hårfeste. Pakken inneholder en kombinasjon av edelweissceller og ingefærrot og dekker hårets behov ved å styrke de svekkede delene av hårstrået.

Oppdag mer

Vurderinger og anmeldelser

Det er ingen anmeldelser for dette produktet.