Value Pack
Olaplex

Olaplex Duo

Silverschampoo & No.3
590 kr
Kjøp
Fri frakt over 199 kr
Fri retur

Beskrivelse

Artikkel: C98807-46843

Beskrivelse nr. 4P Toning Shampoo 250 ml Olaplex Silver Shampoo
En sølvsjampo som styrker, mykgjør og nøytraliserer. Reduserer uønskede gultoner i blondt hår samtidig som det gir en kjølig og klar nyanse. En svært konsentrert og sulfatfri formel som gir deg muligheten til å skreddersy din tone. Jo lenger du lar produktet være på, jo mer intenst blir resultatet. OLAPLEX No. 4P Toning Shampoo er ideell for de som ønsker å redusere gule toner.

Hårtype Blondt hår
Størrelse 101 - 500 ml
Bærekraftig skjønnhet Vegan
Volum 250 ml

105033 Pumpen passer til dette produktet.

Beskrivelse No 3 Hair Perfector 100 ml Olaplex Hårinnpakning

Olaplex 3 er en beskyttende og reparerende hjemmebehandling, som gir deg sterkere hår. Bruk Olaplex 3 en gang i uken i fuktig hår, minst 10 minutter. Men helst over natten. Etter behandlingen vaskes produktet ut med sjampo, avslutt gjerne også med fuktighetsgivende balsam eller wrap. For ekstremt skadet hår kan Olaplex 3 med fordel brukes 2-3 ganger i uken.

Olaplex nr. 3 inneholder et molekyl som hjelper til med å binde sammen svovelbindingene i håret, dette gjør håret sterkere. Etter bare noen få behandlinger føles håret mykere og sunnere. Innpakningen kan brukes av alle som vil at håret skal føles sterkere, velstelt og mykt. Men Olaplex nr. 3 trengs spesielt for deg som har farget, bleket, permanentet eller skadet hår fra for eksempel varmeverktøy og annet som sliter på håret.

pH-verdi 3,5-5
Styrkende, mykgjørende og fuktighetsgivende
Tips!
For å gi håret et skikkelig løft kan du bruke duoen No.0 Intensive Bond Building Treatment og No.3 Hair Perfector (skyll disse to ut) og deretter bruke No.8 Bond Intense Moisture Mask.

Effekt Nærende, styrkende
Eiendomsfargebevaring
Hårtype Alle hårtyper
Innhold Sulfatfri, Silikonfri
Størrelse 10 - 100 ml
Bærekraftig skjønnhet Vegan
Volum 100 ml

Oppdag mer

Vurderinger og anmeldelser

Det er ingen anmeldelser for dette produktet.