Pakkedeal
Olaplex

Olaplex Duo

Silverschampoo & No.8
582 kr
Kjøp
Fri frakt over 199 kr
Fri retur

Beskrivelse

Artikkel: C98807-95725

Olaplex Nr. 4P.
En sølvsjampo som styrker, mykgjør og nøytraliserer. Reduserer uønskede gultoner i blondt hår samtidig som den gir en kjølig og klar nyanse. En svært konsentrert og sulfatfri formel som gir deg muligheten til å skreddersy din tone. Jo lenger du lar produktet stå. på, jo mer intenst blir resultatet.OLAPLEX No. 4P Toning Shampoo er ideell for de som ønsker å redusere gule toner.

105033 Pumpen passer til dette produktet.

Olaplex nr. 8 er en konsentrert hårinnpakning som reparerer, gir glans og volum samtidig som håret får intensiv fuktighet.

Påfør i rent fuktig hår fra midten av håret til tuppene. Bruk sparsomt ved hårfestet. Bruk fingrene til å fordele produktet i håret. La virke i 10 minutter og skyll deretter. Husk at produktet er ganske tykt, start med 1 pump for skulderlangt hår. Tilpass etter behov.

Hva er forskjellen mellom nr. 3 og nr. 8?

Forskjellen på Olaplex Nr.3 og Nr.8 er at Nr.3 er en hjemmebehandling som beskytter og styrker håret fra innsiden og Nr.8 er en hårinnpakning som gir maksimal fuktighet til håret.

Tips! For å gi håret et skikkelig løft, bruk primeren No.0 Intensive Bond Building Treatment og hjemmebehandlingen No.3 Hair Perfector (skyll disse to ut) og påfør deretter hårinnpakningen No.8 Bond Intense Moisture Mask.

Oppdag mer

Vurderinger og anmeldelser

Det er ingen anmeldelser for dette produktet.